Kartlı geçiş sistemi olan güvenlikli site

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SCY

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba şimdi benim bir arkadaşım sitede oturuyor güvenlikli bir site kartlı geçiş sistemi var bu geçis sistemlerini herhangi bir kendi el yapımı kartımız ile bir şekilde bir şeyler yapıp geçemez miyiz güvenlik kart olmadan arkadaşımı bile evine almıyor o derece bu konuda bildiğiniz bir şey veya taktiğiniz var mı? Her türlü taktiğe açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef makineye bağlanmadan ve yazılımına inmeden yapamazsınız çünkü o kartın id'sini sisteme girmeniz lazım.

Cihazların normalde Master kartları oluyor yeni kart okutma, kayıtlı kartları silme vb. gibi işlemleri yapabildiğiniz ama sizin dışarıdan alacağınız ya da yapacağınız kartı bu Master kart olmadan sisteme kayıt edemezsiniz. Kartlı geçiş sistemi okuttuğunuz kartın ID'si sisteminde kayıtlı ise kapıyı açar değilse açmaz. O yüzden maalesef.

Eğer kart basit bir NFC kart ise MIFARE Classic Tool uygulaması (benzer bir sürü uygulama var) ile kartı kopyalayabilirsiniz. Mecburiyetten okul kartı üzerinde denemiştim ve sorun yaşamadan kullanmıştım. Ama ne kadar etik olduğu da tartışılır. Fark edilirse hiç hoş karşılanacağını sanmam. (Bu yasa dışı olabilir. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.)

Hmm sanırım id kopyalayan bir uygulama. Bunu daha önce görmemiştim ama dediğiniz gibi etikliği tartışılır.

Peki nasıl kopyalıyoruz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…