Kartlı geçiş sistemi olan güvenlikli site

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İllegal falan değil zor durumdayım dışarıda kaldım almıyorlar içeriye annem babam ise tatile gitti giremiyorum eve 2 gündür sokaktayım
Konuda arkadaşım demişsiniz şuan ben diyorsunuz. Aileniz evde oturduğu için arayacak güvenliği gireceksiniz bu kadar.

Peki nasıl kopyalıyoruz?

İlk olarak asıl kartın verisine ihtiyacınız var. Kartı telefona okutun ve Read menüsünden verisini dosya olarak kaydedin. Daha sonra Write menüsünden yeni kartın (aynı özellikte başka bir kart olabilir) içine dosyayı yazın. Daha detaylı istiyorsanız internette videoları var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuda arkadaşım demişsiniz şuan ben diyorsunuz. Aileniz evde oturduğu için arayacak güvenliği gireceksiniz bu kadar.
Kardeşim anlamıyorlar arkadaşımda burda oturuyor bende ama onu bile almıyorlar geçen adamın biri geldi almadılar sitede oturmasına rağmen adam ortalığı yıktı sövdü saydı adam bağırmaktan bayılacaktı kıpkırmızı oldu

İllegal falan değil zor durumdayım dışarıda kaldım almıyorlar içeriye annem babam ise tatile gitti giremiyorum eve 2 gündür sokaktayım
Kapıda yer alan güvenlik Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni korumadığına göre babanız güvenliği aradığı takdirde sizi içeriye kesinlikle alacaklar, yalan söylüyorsun.

Kapıda yer alan güvenlik Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni korumadığına göre babanız güvenliği aradığı takdirde sizi içeriye kesinlikle alacaklar, yalan söylüyorsun.
Hayır ya neden yalan söyliyim kendi derdime mi yanayım yoksa size mi yalan bulayım kardeşim adam güvenliği dövücekti az kalmıştı almıyor diye bizzat kendi gözlerimle gördüm

Hayır ya neden yalan söyleyeyim kendi derdime mi yanayım yoksa size mi yalan bulayım kardeşim adam güvenliği dövücekti az kalmıştı almıyor diye bizzat kendi gözlerimle gördüm

Kardeşim aileni ara söyle arasın güvenliği aslınlar seni içeri şu an bilerek uzatıyorsun konuyu. Troll konu olduğunu düşünüyorum.

Kardeşim aileni ara söyle arasın güvenliği aslınlar seni içeri şu an bilerek uzatıyorsun konuyu. Troll konu olduğunu düşünüyorum.
Size kendimi inandırmak zorunda değilim inanıp inanmamak size kalmış

Verdiğin taktiğe bakıyorum hemen kardeşim

Trollüğü geç bir şeyler denemeye çalışacak gibi... Kardeşim peki herhangi biri kartını kaybettiğinde vesaire bir daha asla o evine giremiyor mu? Yeni ev falan mı alıyorlar kartını kaybedince?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…