Kartlı geçiş sistemi olan güvenlikli site

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Trollüğü geç bir şeyler denemeye çalışacak gibi... Kardeşim peki herhangi biri kartını kaybettiğinde vesaire bir daha asla o evine giremiyor mu? Yeni ev falan mı alıyorlar kartını kaybedince?
Yönetime gidiyorlar 50 TL falan veya daha fazla verip alıyorlar yenisini param olsa bende alıcam 10 TL param var ve açım

Trollüğü geç bir şeyler denemeye çalışacak gibi... Kardeşim peki herhangi biri kartını kaybettiğinde vesaire bir daha asla o evine giremiyor mu? Yeni ev falan mı alıyorlar kartını kaybedince?

Sanırım kart kopyalama tekniğini bu yolla öğrenmeye çalışıyor. Yüksek ihtimal kötü amaçlar için kullanacak. Ben konuyu raporladım. @Emre C

Yönetime gidiyorlar 50 TL falan veya daha fazla verip alıyorlar yenisini param olsa bende alıcam 10 TL param var ve açım
Git yönetime dairemden para alıp kart alacağım güvenlik almıyor de o zaman. Elinde anahtarının olduğu bir ev var seve seve seni oraya alacaklar.

Sanırım kart kopyalama tekniğini bu yolla öğrenmeye çalışıyor. Yüksek ihtimal kötü amaçlar için kullanacak. Ben konuyu raporladım. @Emre C
ben de.

2 gündür sokakta olduğunu söylüyorsun ve halen ailen tatilde mi? Üstelik 2 gündür sokaktaysan telefonunun şarjı nasıl dayanmış çözemedim? E hadi diyelim bir dükkanda şarj ettin bu seferde illa yardımcı olurlardı sana. Pek tutarlı konuşmuyorsunuz.

10000 mha duracell powerbank var

10000 mha duracell powerbank var
1 gün daha idare eder beni yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…