Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.683 Makaleler 5 Çözümler 276 Dün 17:02 #21 Güzel olmuş aslında ama ben nedense başlıktan dolayı Paper Mario tarzı bir görünüm beklentisine girmiştim.
Güzel olmuş aslında ama ben nedense başlıktan dolayı Paper Mario tarzı bir görünüm beklentisine girmiştim.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.836 Makaleler 1 Çözümler 16 Dün 19:57 #22 Sakuya Izayoi dedi: Güzel olmuş aslında ama ben nedense başlıktan dolayı Paper Mario tarzı bir görünüm beklentisine girmiştim. Genişletmek için tıkla... Evet aslında başlığın bu şekilde anlaşılabileceğini düşünmemiştim. Ama sanırım bu tarzın da daha iyi bir betimlemesi yok ya
Sakuya Izayoi dedi: Güzel olmuş aslında ama ben nedense başlıktan dolayı Paper Mario tarzı bir görünüm beklentisine girmiştim. Genişletmek için tıkla... Evet aslında başlığın bu şekilde anlaşılabileceğini düşünmemiştim. Ama sanırım bu tarzın da daha iyi bir betimlemesi yok ya