WhiteCloud1 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #1 Kartım yok fakat VP almak istiyorum, VP alabileceğim fiziksel veya sanal marketler var mı?
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.802 Çözümler 25 1 Temmuz 2025 #2 WhiteCloud1 dedi: Kartım yok fakat VP almak istiyorum, VP alabileceğim fiziksel veya sanal marketler var mı? Genişletmek için tıkla... ŞOK market üzerinden satın alabilirsin.
WhiteCloud1 dedi: Kartım yok fakat VP almak istiyorum, VP alabileceğim fiziksel veya sanal marketler var mı? Genişletmek için tıkla... ŞOK market üzerinden satın alabilirsin.
A Aakons Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.461 Makaleler 2 Çözümler 1 1 Temmuz 2025 #3 Migros, CarrefourSA.
WhiteCloud1 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #4 xquerzy dedi: ŞOK market üzerinden satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onlar artık satmıyor diye biliyorum,doğrulamak için sormuştum yok demişlerdi Aakons dedi: Migros, CarrefourSA. Genişletmek için tıkla... Deniyeceğim
xquerzy dedi: ŞOK market üzerinden satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onlar artık satmıyor diye biliyorum,doğrulamak için sormuştum yok demişlerdi Aakons dedi: Migros, CarrefourSA. Genişletmek için tıkla... Deniyeceğim
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.488 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #5 Şok marketlerden Paycell kart alabilirsin.
A Aakons Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.461 Makaleler 2 Çözümler 1 1 Temmuz 2025 #6 WhiteCloud1 dedi: Deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bizim buradaki Migros ve CarrefourSA'da bulunuyordu.
WhiteCloud1 dedi: Deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bizim buradaki Migros ve CarrefourSA'da bulunuyordu.
WhiteCloud1 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #7 Aakons dedi: Bizim buradaki Migros ve CarrefourSA'da bulunuyordu. Genişletmek için tıkla... Fiyatlandırmalar nasıl? micheal owen dedi: Şok marketlerden Paycell kart alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl alınıyor
Aakons dedi: Bizim buradaki Migros ve CarrefourSA'da bulunuyordu. Genişletmek için tıkla... Fiyatlandırmalar nasıl? micheal owen dedi: Şok marketlerden Paycell kart alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl alınıyor
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #8 WhiteCloud1 dedi: Nasıl alınıyor Genişletmek için tıkla... 30 TL veriyorsunuz, alıyorsunuz.
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.488 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #9 WhiteCloud1 dedi: Fiyatlandırmalar nasıl? Nasıl alınıyor Genişletmek için tıkla... Direkt Paycell kart istiyorum diyorsun, 20 30TL para verip alıyorsun. Aldıktan sonra uygulamasını indireceksin kartı tanımlıyıcaksın o kadar.
WhiteCloud1 dedi: Fiyatlandırmalar nasıl? Nasıl alınıyor Genişletmek için tıkla... Direkt Paycell kart istiyorum diyorsun, 20 30TL para verip alıyorsun. Aldıktan sonra uygulamasını indireceksin kartı tanımlıyıcaksın o kadar.
WhiteCloud1 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #10 micheal owen dedi: Direkt Paycell kart istiyorum diyorsun, 20 30TL para verip alıyorsun. Aldıktan sonra uygulamasını indireceksin kartı tanımlıyıcaksın o kadar. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. crqdles dedi: 30 TL veriyorsunuz, alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bir şey daha var. Acaba internet kafelerde VP satılıyor mu?
micheal owen dedi: Direkt Paycell kart istiyorum diyorsun, 20 30TL para verip alıyorsun. Aldıktan sonra uygulamasını indireceksin kartı tanımlıyıcaksın o kadar. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. crqdles dedi: 30 TL veriyorsunuz, alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bir şey daha var. Acaba internet kafelerde VP satılıyor mu?