crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #11 WhiteCloud1 dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Operatörünüz Turkcell mi?
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #12 WhiteCloud1 dedi: Anladım teşekkürler. Teşekkürler. Bir şey daha var. Acaba internet kafelerde VP satılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır satılmıyor.
WhiteCloud1 dedi: Anladım teşekkürler. Teşekkürler. Bir şey daha var. Acaba internet kafelerde VP satılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır satılmıyor.
WhiteCloud1 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #13 crqdles dedi: Operatörünüz Turkcell mi? Genişletmek için tıkla... Hayır,Türktelekom micheal owen dedi: Hayır satılmıyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir konuda duymuştum o yüzden sormak istedim teşekkürler.
crqdles dedi: Operatörünüz Turkcell mi? Genişletmek için tıkla... Hayır,Türktelekom micheal owen dedi: Hayır satılmıyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir konuda duymuştum o yüzden sormak istedim teşekkürler.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #14 WhiteCloud1 dedi: Hayır,Türktelekom Genişletmek için tıkla... Hattınız kendi üzerinize mi?
WhiteCloud1 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #15 crqdles dedi: Hattınız kendi üzerinize mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef babam üzerine, sormanızın nedeni neydi acaba?
crqdles dedi: Hattınız kendi üzerinize mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef babam üzerine, sormanızın nedeni neydi acaba?
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #16 WhiteCloud1 dedi: Maalesef babam üzerine, sormanızın nedeni neydi acaba? Genişletmek için tıkla... Hesap babanızın üzerine açılacak. Telefon numaralı bir sistem olduğundan hat kimin üzerineyse kart onun üzerinde oluyor.
WhiteCloud1 dedi: Maalesef babam üzerine, sormanızın nedeni neydi acaba? Genişletmek için tıkla... Hesap babanızın üzerine açılacak. Telefon numaralı bir sistem olduğundan hat kimin üzerineyse kart onun üzerinde oluyor.
WhiteCloud1 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #17 crqdles dedi: Hesap babanızın üzerine açılacak. Telefon numaralı bir sistem olduğundan hat kimin üzerineyse kart onun üzerinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Her şey için teşekkür ederim iyi günler.
crqdles dedi: Hesap babanızın üzerine açılacak. Telefon numaralı bir sistem olduğundan hat kimin üzerineyse kart onun üzerinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Her şey için teşekkür ederim iyi günler.