Çözüldü Karttan PS Plus parası çekilince iade yapılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

readsfurkan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5500 Ekran Kartı: Sapphire XFX RX 6600XT Anakart: ASUS TUF Z370 PLUS GAMING Ram: ASUS TUF 8x2GB 3200MHz HDD: WD Blue WD10EZEX 1TB Monitör: Lenovo G24-20 165Hz 0.5ms
Meslek
öğrenci
Dün saat 9 civari kartımdan otomatik PS Plus cektı. Aktif sureklı uyelık alan bırısı degılım. Para cekılır cekılmez 10 dakıka ardından PSN'ye mail attım. Sizin de fıkrınıı almak ıstedım. Sizce iade alabilir miyim? Kafama takıldı biraz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün saat 9 civari kartımdan otomatik PS Plus cektı. Aktif sureklı uyelık alan bırısı degılım. Para cekılır cekılmez 10 dakıka ardından PSN'ye mail attım. Sizin de fıkrınıı almak ıstedım. Sizce iade alabilir miyim? Kafama takıldı biraz.
PSN de iade edebilir, bankadan harcama itirazı oluşturursanız ordan da iade alabilirsiniz. Ben App Storedan iade alamadığım şeyleri bankanın harcama itirazı ile alabiliyorum.

PSN de iade edebilir, bankadan harcama itirazı oluşturursanız oradan da iade alabilirsiniz. Ben App Store'dan iade alamadığım şeyleri bankanın harcama itirazı ile alabiliyorum.

Bankadan harcama itirazı nasıl yapıyoruz yardımcı olabilir misiniz?

Hocam kart ayarları kısmında diye hatırlıyorum, orada iptal işlemleri var, onun içinde de harcama itirazı var. Oradan işlemi yapabilirsiniz.

Buldum hocam teşekküer ederim de dun mail atmıstım PSN'e. Şimdi harcama itirazında bulunayım mı yoksa maili mi bekleyeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buldum hocam teşekküer ederim de dun mail atmıstım PSN'e. Şimdi harcama itirazında bulunayım mı yoksa maili mi bekleyeyim?

Fark etmez, eğer maile olumlu cevap gelirse ve iade olursa otomatik olarak itirazınız düşer. Olumsuz gelirse de erken başlatmış olursunuz işleme.

Fark etmez, eğer maile olumlu cevap gelirse ve iade olursa otomatik olarak itirazınız düşer. Olumsuz gelirse de erken başlatmış olursunuz işleme.

Tamam hocam ben başlatayım itirazı o zaman teşekkür ederim iyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı