Ritualist Megapat Katılım 6 Aralık 2012 Mesajlar 529 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ahşap üst yüzey işlemcisi 2 Mayıs 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben bir kartvizit programı istiyorum. Kartvizit yaptırdığımız yer bizim istediğimiz gibi yapamıyor. Bunun için kullanımı basit bir program var mı ?
Merhaba arkadaşlar. Ben bir kartvizit programı istiyorum. Kartvizit yaptırdığımız yer bizim istediğimiz gibi yapamıyor. Bunun için kullanımı basit bir program var mı ?
bkrsnmz Megapat Katılım 6 Mayıs 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2014 #2 Corel, illustratör, biraz zorlarsan Photoshop. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2014
masterboy Kilopat Katılım 15 Temmuz 2013 Mesajlar 234 27 Temmuz 2014 #3 İnternette bir sürü hali hazırda kartvizitler var psd formatında. Photshop kullanarak psd dosyasını açıp istediğin yerleri düzenleyebilirsin.
İnternette bir sürü hali hazırda kartvizitler var psd formatında. Photshop kullanarak psd dosyasını açıp istediğin yerleri düzenleyebilirsin.
zeyneldmrc Hectopat Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 24 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2014 #4 Corel draw x7 kullan. Arkana yaslan, keyfine göre tasarla. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2014