Kaş dökülmesi için ne yapılabilir?

recept.karaduman

Hectopat
Daha fazla  
Sanırım strese bağlı olarak kaşlarım dökülmeye başladı. Average Türk genci. Diğer kaşımda aynı şekilde kenar noktaları son zamanlarda çok seyrekleşti. Ne yapabilirim bunun için?

Peeling şeklinde bir pamukla badem yağı uygulayabilirsiniz. Organik olmasına dikkat edin.

Hocam kansızlık ta olabilir sizde bende kansızlık var elime geliyor benim de yoğunluklu olarak. İsterseniz kan tahlili yaptırın.

Muhtemelen vitamin eksikliğinden. Multivitamin kullanabilirsin.

Merhaba ben de suan aynı durumdayım nasıl oldun neden dökülüyormuş ve dökülme devam ediyor mu ?

Hocam kansızlık ta olabilir sizde bende kansızlık var elime geliyor benim de yoğunluklu olarak. İsterseniz kan tahlili yaptırın.
Kansızlık geçince düzeldi mi peki ne kadar geliyodu elinize

Hocam ben kan tahliline falan gittim hiçbir şey çıkmadı. Stres açısında da şubat ayına göre daha az stresli değilim açıkçası. Hatta muhtemelen daha kötüyümdür ama zamanla düzeldi.

Hocam ben kan tahliline falan gittim hiçbir şey çıkmadı. Stres açısında da şubat ayına göre daha az stresli değilim açıkçası. Hatta muhtemelen daha kötüyümdür ama zamanla düzeldi.
Benim elime geliyo düzeltince falan sizin de öyle miydi ne kadar sürdü peki dökülmesi

Benim elime geliyo düzeltince falan sizin de öyle miydi ne kadar sürdü peki dökülmesi
Pek hatırlayamıyorum ama fotoğrafta ki hali en çok açıklık olduğu zamanlardan biri. 1 ay içinde falan bu kadar dökülüp sonrasında yavaş yavaş düzelmeye başladı. Hala eskisi kadar dolu kaşlarım yok ama şuan sağlıklık gözüküyor en azından. Yediklerine biraz daha dikkat et vitaminsiz kalma iyi uyumaya çalış kendinide çok strese sokma. Benim tavsiyem sen yine bir kan tahlili yaptır belki uygun olmayan bir değer vardır. Bende yoktu ama sende olabilir. Kan tahlilinde sorun çıkmazsa tavsiyelerimi uygula.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…