ktskn Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.622 Çözümler 2 5 Nisan 2024 #11 EMİNE HUDUTİ dedi: Kalıcı dövme kuzenim yaptırdı. Benim gözüme doğal görünmedi Genişletmek için tıkla... Zaten çok yapay durur. Doğal kaş en iyisi değil midir?
EMİNE HUDUTİ dedi: Kalıcı dövme kuzenim yaptırdı. Benim gözüme doğal görünmedi Genişletmek için tıkla... Zaten çok yapay durur. Doğal kaş en iyisi değil midir?
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 5 Nisan 2024 #12 EMİNE HUDUTİ dedi: Kalıcı dövme kuzenim yaptırdı. Benim gözüme doğal görünmedi kalıcı dövmeyi kuzenim yaptırdı , çok doğal görünmedi gözüme. Ona pek cesaretim yok Genişletmek için tıkla... Kaşa dövme denemedim ancak bunun yaptırdığı yer ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
EMİNE HUDUTİ dedi: Kalıcı dövme kuzenim yaptırdı. Benim gözüme doğal görünmedi kalıcı dövmeyi kuzenim yaptırdı , çok doğal görünmedi gözüme. Ona pek cesaretim yok Genişletmek için tıkla... Kaşa dövme denemedim ancak bunun yaptırdığı yer ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
E EMİNE HUDUTİ Zeptopat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Ev hanımı 5 Nisan 2024 #13 ktskn dedi: Zaten çok yapay durur. Doğal kaş en iyisi değil midir? Genişletmek için tıkla... Evet doğal kaş en güzeli
ktskn dedi: Zaten çok yapay durur. Doğal kaş en iyisi değil midir? Genişletmek için tıkla... Evet doğal kaş en güzeli
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 5 Nisan 2024 #14 ktskn dedi: Zaten çok yapay durur. Doğal kaş en iyisi değil midir? Genişletmek için tıkla... Bazı ince kaşlı kişiler için şart olabiliyor. Orta-kalın kaşlı biri ise daha da kötü gözükür.
ktskn dedi: Zaten çok yapay durur. Doğal kaş en iyisi değil midir? Genişletmek için tıkla... Bazı ince kaşlı kişiler için şart olabiliyor. Orta-kalın kaşlı biri ise daha da kötü gözükür.
E EMİNE HUDUTİ Zeptopat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Ev hanımı 5 Nisan 2024 #15 RufatM dedi: Kaşa dövme denemedim ancak bunun yaptırdığı yer ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet olabilir işin uzmanını bulmak lazım. RufatM dedi: Bazı ince kaşlı kişiler için şart olabiliyor. Orta-kalın kaşlı biri ise daha da kötü gözükür. Genişletmek için tıkla... Belli bir yaştan sonra stres kaynaklı dökülmeler olabiliyor bazı bünyelerde.
RufatM dedi: Kaşa dövme denemedim ancak bunun yaptırdığı yer ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet olabilir işin uzmanını bulmak lazım. RufatM dedi: Bazı ince kaşlı kişiler için şart olabiliyor. Orta-kalın kaşlı biri ise daha da kötü gözükür. Genişletmek için tıkla... Belli bir yaştan sonra stres kaynaklı dökülmeler olabiliyor bazı bünyelerde.
ktskn Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.622 Çözümler 2 5 Nisan 2024 #16 @EMİNE HUDUTİ Sen ne yaptırmak istiyorsun? Veya bir sorun mu var? Yoksa sadece bilgi mi vermek istedin?
@EMİNE HUDUTİ Sen ne yaptırmak istiyorsun? Veya bir sorun mu var? Yoksa sadece bilgi mi vermek istedin?
7 734204 Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 3.698 Çözümler 4 5 Nisan 2024 #17 EMİNE HUDUTİ dedi: Teşekkür ederim, o sizin Süper Lig'iniz. Genişletmek için tıkla... Kahkaha attım, teşekkürler.
EMİNE HUDUTİ dedi: Teşekkür ederim, o sizin Süper Lig'iniz. Genişletmek için tıkla... Kahkaha attım, teşekkürler.
Sxtre Kilopat Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 562 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri 12th Gen Intel Core i5-12500h NVIDIA GeForce RTX 3050 Tİ / Intel Iris Xe Graphics 24 GB / SODIMM, CRUCİAL 3000/6000 MHz Ram Samsung 512 NVM M.2 SSD Kingston KC3000 1 TB NMV M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Müzik Prodüktörü 5 Nisan 2024 #18 EMİNE HUDUTİ dedi: Teşekkür ederim, o sizin Süper Lig'iniz. Genişletmek için tıkla... Liginiz deyince bir noktada absürt oldu, bu konuyu açma sebebiniz nedir acaba?
EMİNE HUDUTİ dedi: Teşekkür ederim, o sizin Süper Lig'iniz. Genişletmek için tıkla... Liginiz deyince bir noktada absürt oldu, bu konuyu açma sebebiniz nedir acaba?