Kas gelişimi için alınacak takviye önerisi

JustWatch123

Decapat
Daha fazla  
Merhaba kas gelişimim için alınacak en iyi fiyat performanslı takviye önerir misiniz pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim markalar hakkında bilgim olmadığı için sormak istedim ve ne işime yarar bilmiyorum.

Yeniysen ve protein ihtiyacını karşılayabiliyorsan alman gereken takviye şu anlık gerek yok, kafein işini görür baya. Protein ihtiyacını karşılamakta zorlanıyorsan ek olarak kaliteli en az WPC80 olan bir protein tozu işini görebilir.

Takviyeler, beslenmedeki eksiklikleri gidermek için kullanılır. Eğer beslenmen de hangi noktada eksiklik olduğunu bilmiyorsan, takviye almana gerek yok. Beslenme ile alması zor olan kreatindir, bunun dışında beslenmene dikkat etmeye çalışarak protein, karbonhidrat, yağ gibi makro besinleri de hesaba katarak tamamlamaya çalışmalısın. Eğer bu makro besinlerden herhangi biri eksik kalıyorsa ve bunu beslenme yoluyla tamamlayamıyorsan, o zaman buna uygun takviyeler almayı düşünebilirsin.

Takviyeler, beslenmedeki eksiklikleri gidermek için kullanılır. Eğer beslenmen de hangi noktada eksiklik olduğunu bilmiyorsan, takviye almana gerek yok. Beslenme ile alması zor olan kreatindir, bunun dışında beslenmene dikkat etmeye çalışarak protein, karbonhidrat, yağ gibi makro besinleri de hesaba katarak tamamlamaya çalışmalısın. Eğer bu makro besinlerden herhangi biri eksik kalıyorsa ve bunu beslenme yoluyla tamamlayamıyorsan, o zaman buna uygun

Kreatin onerir misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı