Kas kaybettiğimi hissediyorum

tsf

Femtopat
Merhaba forum üyeleri. Yaşım 15 eskiden daha güçlü olduğumu hissediyordum şimdi ise nedense daha az güçlü hissediyorum bunun sebebi ise mesela bir ağırlık kaldırırken artık daha çok zorlanıyorum ve kollarım eskisine göre daha ince duruyor. Diyet yapmıştım biraz düşük kalorili ondan olabilir diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diyette aldığın karonhidrat düşük olduğundan olabilir. O yüzden kas kaybını yaşamaman için sağlam idman ve yüksek protein almalısın definasyonda. Kolunun incelmesi normal yağlar ve sular gitmiştir.

Evet diyetten dolayı. Karbonhidrat birincil enerji kaynağıdır. Diyette karbonhidratı fazla düşürürsen kaslarındaki glikojen depoları boşalmaya başlar ve kaslar küçülür, enerjin düşer, gücün azalır. Yavaş ama hacminden ve enerjinden çok kaybetmeden sağlıklı şekilde kilo vermek için 300-400 maksimum 500 kalori açığı bıraksan yeterli. Kalori açığını da karbonhidrattan ve biraz da yağdan kısarak yaparsın, protein sabit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…