Kaş nasıl düzgünce alınır?

SenpaiKangal

Picopat
Selam dostlar, kaşlarımın ortasını evde kendi çapımda alıyorum cımbızla bunu daha düzgün bir şekilde nasıl alabilirim? Veya nereye gidip aldirabilirim? Erkek kuaföre sordum makineyle alabiliriz dedi pek oraya yanaşmadım.

Normalde berberler cımbızla alıyor. Başka bir yere gitmeyi denediniz mi? Eğer almayı bilen biri varsa iple almayı öneririm.

Berberler yüz ağdası yapıyor veya ip ile alıyorlar.

Makine değdirme sakın. İyice çıkar.

Duş sonrası kıl kökleri biraz daha rahatlar. Duştan sonra tam ortasını havlu ile biraz sıvazlayın. Ondan sonra krem vb varsa sürün ya da tükürükleyin. Ondan sonra sadece cımbız ile alın hem daha rahat alınacak direkt gelecek hem de kıllar kırılmadan direkt kökten gelecek. Sakın ip dokundurmayın ip çok hızlı çıkarır. İyi alır fakat her hafta gitmeniz lazım olur.

Normalde berberler cımbızla alıyor. Başka bir yere gitmeyi denediniz mi? Eğer almayı bilen biri varsa iple almayı öneririm.

Hocam bizim buradaki iki erkek berberine sordum birisi makineyle alırız kardeşim dedi diğerine uğraşamam gibi bir cümle kurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…