Kaş ne kadar sürede düzelir?

sares111

Decapat
15 yaşındayım ve hayatımda hiç kaşımı almadım. Ancak, sağ kaşım bayağı kaşındığı için çok kaşıyordum. Şu an 4 aydır kaşımıyorum ama sağ kaşım sol kaşıma göre bayağı ince kaldı. Burnuma yakın olan sağ kaşlarım neredeyse yok gibi, çok seyrek ve çıkmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaş küsmesi denen durum ortaya çıkmış olabilir ve burada bir daha kaş çıkmayacaktır muhtemelen.

Normalde birkaç haftaya çıkmaya başlar. Fakat düzenli kaş aldırma işlemlerinden dolayı kaş küsmesi diye bir durum yaşanıyor yani sürekli kaş alınan bölgelerde bir noktadan sonra çıkmayabilir.

Ben kaşımı hiç almadım ki sadece birazcık kaşıyordum ondan da kaş küsmesi olacağını zannetmiyorum belki diğer kaşım digerinden birazcık ince olabilir ama sonları aşırı seyrek bu da çizik atmışım gibi duruyor bundan da hoşlanmıyorum o bölgenin uzaması için ne yapabilirim?

Katılıyorum. Görsel olmadan, düzeltilir mi? Düzeltilmez mi? Pek anlaşılmaz.:D

Görsel paylaşmayı pek canım istemiyor ama durum ciddi biraz yüzümde tek dikkat çeken yer sağ kaşımın seyrek olması ve baktım 1,5 yıl önce de böyleymiş herhalde ben bir şey yapmadan çıkmayacak neden çıkmıyor anlamıyorum yardımınız lazım bir şey sürsem çıkar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı