Kaş ortasını jilet ile almak

İşte ben de tecrübeye dayanarak konuşuyorum aslında bir yandan. Bisikletçi olduğumdan10 yıldır bacaklarımı tıraş ederim, eğer jilet gürleştirseydi şimdi chewbacca olmuştum.

Yanlış yazmışım hocam kusura bakmayın, bir sorun olmaz bir daha vurmayın, dediğim gibi cımbız kullanın kökten yaklaşık 2 hafta sonra falan uzamaz.

Ya cımbızla alıyordum ama içeride birkaç kıl kalıyordu. Kökü vardı sadece ben biraz çok cımbızla yapınca yara oldu küçük o yüzden kötü göründü bende o yüzden jiletle küçük küçük dokundum.

İşte ben de tecrübeye dayanarak konuşuyorum aslında bir yandan. Bisikletçi olduğumdan10 yıldır bacaklarımı tıraş ederim, eğer jilet gürleştirseydi şimdi chewbacca olmuştum.

Hocam han solo oldu diye sahipsiz mi sandınız chewbaca yi. Laf söyletmem ona.

Ben 1 ay önce denedim, kaşımın ortasını kestim. 2 hafta hintli gibi gezmiştim, keserken dikkatli olun.

Hafif hafif dokundurdum sadece.
Daha temiz gözüktü. Birkaç tane hatta kökü olan kıl vardı onlar yok oldu.
Ama şu an pişmanım. 1 kere yaptım. Acaba çok fazla uzar mi? Kötü gözükür mu?

Hocam konuyu hortlatıyorum ama kaşının ortasını jiletle aldıktan sonra ne oldu, çok fazla çıktı mı yoksa normal mi kaldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…