Kaş sorunu

Thapena

Hectopat
Öncelikle hepinize merhaba kardeşlerim. Berberde kaşımı düzelttireyim dedim ama adam ipi eline alıp direk daldı arası birleşik ve kalındı eskiden fakat şimdi arada 2 parmak boşluk var otoban gibi oldu. Ve biri kalın diğeri ise ince duruyor. Gören sana ne olmuş böyle eski hali çok daha iyiydi diyor. Aradan 1 hafta geçti ama hala aynı gözle görünür bir fark yok. Kaşlarım eski haline ne zaman döner? Hatta döner mi diyeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Berberde yaptırılacak şey mi o? Düzgün bir kuaföre gitmeliydiniz. Hatta kadın kuaförüne bile gidip rica edilse düzgünce yaptırılabilirdi.
Eski haline döner. Ne zamana olacağı kişiye göre değişir. Sabredin. Yaptınız bir hata, ders olmuş olur.

Şu ahmed mehmet abiler hep böyle yahu. Daha iyi işliği olan bir yere gitmenizi öneririm en azından paranızla böyle olaylar yaşamazsınız.

Aktarlardan tatlı badem yağı al. Hergün kaşlarına sürebilirsin ve yaklaşık 10-20 tl.

Kesinlikle ders oldu.Yaptığıma çok pişman oldum zaten eski haline dönsün başka bişey istemiyorum birdaha da yaptırmam
Berbat ettiği hali de bu işte

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200209_200824.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 190
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…