Kas Yakılır mı?

Makaleler
21
Ya yakılmaz biliyorum da, çaresiz kaldım. Belki başka bir fikir veren olur, bir bilen vardır. Ben bir iki yıl boyunca her gün şınav, barfiks, bazı hareketler falan yaptım. Şimdi dışardan bakılınca tişörtümün altından biraz göğüs kaslarım, omuzlarım, kollarım falan belli oluyor. Öyle çok fazla değil ama belli oluyor hemen. Absürd belki ama ben şu an pişman oldum, hiç kaslı olmak istemiyorum. Kollarım ince, omzum daha dar olsun falan istiyorum. Kaslı olmak istemiyorum. Daha boyum uzarsa max 6-7 cm uzar. Kilom da 5-10 kg artsın hadi. Kilo almayı önermeyin, boyumla birlikte zaten kilom artıyor, kilolu olamam. Tşk.

Kas dediğin o kadar kolay kazanılmaz hele hele evde şınav mekikle. Zaten zamanla gidecektir çalışmadığın taktirde. Onun için dert etme şınava devam et. Hiç olmazsa fit kalmak için.

Eğer spor yaparsan yağ gider, kas artar. Ancak diyet yaparsan kas yakılır.

Yapacak pek bir şey yok yani, diyetisyene de bunu desem bi' taraflarıyla güler herhalde.

Açlıkla yakılan proteinler de vücudun yapısında kullandığı (yanlış bilmiyorsam öncelikle üreme sistemindekiler) proteinler. Yani açlıkla yakmaya çalışırsam hastalıklar, sorunlar ortaya çıkar ki protein yakması için vücutta yağ kalmaması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…