Kas yapmak için kaç günde bir iğne yapılmalı?

Okudum benim demek istediğim şey öğrenmek ve yazdığın bilgiler yardımcı olur sağol
Bak daha doğal hormonların üst seviyede zaten hızlı gelişirsin, şimdi steroidle büyüsen bile kür bitince zaten küçüleceksin. Şimdiden steroid basarsan boyun da uzamayı durdurabilir.

Ekstra olarak natural olarak kas kütlen yoksa kürden aldığın verim az olur.

Bak daha doğal hormonların üst seviyede zaten hızlı gelişirsin, şimdi steroidle büyüsen bile kür bitince zaten küçüleceksin. Şimdiden steroid basarsan boyun da uzamayı durdurabilir.

Ekstra olarak natural olarak kas kütlen yoksa kürden aldığın verim az olur.
Yani tam olgunluga erismeden kür yok doğru mu?

Yani tam olgunluga erismeden kür yok doğru mu?
En azından 20 yi beklemek lazım ve düzgün bir natural kas kütlesi lazım. Diğer türlü aldığın verim cidden az olacak ve sağlığını riske atmana değecek bir kazanç olmayacak. Sosyal medyadaki şaklabanlara özenme 16-17 yaşında ilaçtan bin bir şekle girmiş elemanlar dolu.

Bir kaç yıl sporla uğraşınca her şeyi öğrenmeye başlayacağın için kür daha kolay olur. Antrenmanı ve beslenmeyi tamamen oturtmak ve yüksek disiplin lazım.

En azından 20 yi beklemek lazım ve düzgün bir natural kas kütlesi lazım. Diğer türlü aldığın verim cidden az olacak ve sağlığını riske atmana değecek bir kazanç olmayacak. Sosyal medyadaki şaklabanlara özenme 16-17 yaşında ilaçtan bin bir şekle girmiş elemanlar dolu.
Anladım reiss. Belki de çok büyük bir hatayı yapmamı önledin sağol.

Anladım reiss. Belki de çok büyük bir hatayı yapmamı önledin sağol.
İnsan bazen kolay gözüken fakat işin içinden çıkamayacağı hatalara düşüyor, buda örneklerinden biri. Belki natural olarak kendini tatmin edecek bir fizik yapacaksın ve ilaca bile gerek duymayacaksın, zamanı gelince ilaca girmek istesen bile şuankinden kat kat daha avantajlı olacaksın. O yaşlara gelince düzgün bir hoca bulup beraber kür planlaması yaparsın antrenmanı beslenmeyi de bildiğin için sorun yaşamadan kürden verim alıp ilerlersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı