S SendekiBen09 Centipat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 56 Çözümler 1 26 Mart 2020 #1 9900KS ve 5700 XT sistem hataları böyle bir konu açmıştım. Ön USB 3.0 kablosu yerine tam oturmuş mu? diye bir soru aldım, ancak nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bunu nasıl kontrol edebilirim?
9900KS ve 5700 XT sistem hataları böyle bir konu açmıştım. Ön USB 3.0 kablosu yerine tam oturmuş mu? diye bir soru aldım, ancak nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bunu nasıl kontrol edebilirim?
Faruk Toprak Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 458 Makaleler 2 Çözümler 8 26 Mart 2020 #2 Videoya göz atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Videoya göz atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S SendekiBen09 Centipat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 56 Çözümler 1 26 Mart 2020 #3 Faruk Toprak dedi: Videoya göz atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Faruk Toprak dedi: Videoya göz atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.