Kasa açılıyor ama monitör, klavye, mouse çalışmıyor

Çağlayann

Hectopat
Daha fazla  
Kasa sorunsuz bir şekilde açılıyor. Fanların ve RAM'lerin RGB'leri yanıyor. Ancak monitör no Signal diyor ayrıca klavye ve mouseunda ışıkları yanmıyor. Arada bilgisayrda böyle bir problem oluyor ancak olduğunda Power supllyi düğmesinden kapatım birkaç kez kasanın açma düğmesine basıp sonra tekrar Power suplinin düğmesini açtığımda bazen sorun çözülmüş oluyordu. Şu an herhangi bir tepki alamıyorum.

Salondaki TV'ye tak HDMI ile çözünürlüğü ayarla sonra monitöre geri takınca düzelir genelde çözünürlük hatasından oluyor bana da çok oluyordu eski PC'mde.

Ramlerde sıkıntı vardır oksitlenmiş olabilir ramleri çıkar silgiyle sarı kısımlarını sil peçeteyle temizle sildiğin yeri düzelir bendede oluyordu eski kasamda silgiyle silmiştim bida olmadı

Salondaki TV'ye tak HDMI ile çözünürlüğü ayarla sonra monitöre geri takınca düzelir genelde çözünürlük hatasından oluyor bana da çok oluyordu eski PC'mde.

Klavye ve mouse çalışmıyorsa Power Supply veya anakartta sorun olabilir diye düşünüyorum. Her halükarda onlara elektrik gitmesi lazım sonuçta.

Şimdi 3'lü prizle oynadım açıldı. Acaba prizle alakalı olabilir mi? Ya da elektrik üretiminin yapıldığı çok yakın bir yerde oturuyorum bir anda fazla voltaj geliyor olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…