Kasa açılıyor ancak klavye, mouse ve monitör çalışmıyor

Çağlayann

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2X8 XPG D41 3000 MHz CL16
SSD veya HDD modeli
Seagate 1TB 7200 RPM HDD
Ekran kartı
Gigabyte RTX2060
Anakart
B450M S2H
İşlemci
R7 2700X
Selamlar,
Bundan birkaç gün önce bilgisayardaki HDMI kablosunu söküp başka bilgisayara bağlayıp televizyona bağlamak için söktüm. Tekrar taktığımda kasa sorunsuz çalışıyor ekran kartı, işlemci fanları ve RAM'lerin RGB'leri sorunsuz bir şekilde çalışıyor ancak mouse ve klavyenin ışıkları yanmıyor ayrıyeten monitörde no Signal hatası alıyorum. HDMI kablosunu değiştim RAM'leri söküp farklı slotlara taktım ama hiçbiri işe yaramadı. Bundan 1,5 ay önce de böyle bir problemle karşılaştım RAM'leri kaç defa söktüm taktım en sonunda uğraşmayı bıraktım ve 2 gün sonra sorun kendi kendine çözülmüştü ancak şu an 1 hafta oldu herhangi bir çözüme varamadım.

RAM'lari cikar sari yerini silgi ile temizle bezle de bastirmadan temizle yerlerini değiştir.

Artı -1 Eksi
Bilgisayarınız kapalı ve fişe takılı iken, aşağıda gösterilen yerdeki 2 pini 3-5 saniye boyunca kısa devre yaptırın. Düz veya yıldız tornavida ile yapabilirsin. Maksat iki pini birbirine temas ettirmek. Aradaki köprüyü de tornavida ile sağlamak.

CLR_CMOS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…