Aktif bir CS2 oyuncusu değilim, oynarken de çok iyi oynadığım söylenmez. Amacım kasa satıp Steam kütüphanemi geliştirmek, arada da kasa açıp çıkan skinleri kullanmak istiyorum. Sizce buna değer mi yoksa seçkin parasını bile çıkaramaz mıyım bunu merak ediyorum.
Aktif bir CS2 oyuncusu değilim, oynarken de çok iyi oynadığım söylenmez. Amacım kasa satıp Steam kütüphanemi geliştirmek, arada da kasa açıp çıkan skinleri kullanmak istiyorum. Sizce buna değer mi yoksa seçkin parasını bile çıkaramaz mıyım bunu merak ediyorum.
Şans. Bana seçkinden düşen kasaları tutuyordum hep. Kız arkadaşımla bir gün konuşuyorduk bıçak çıkıyor bu kadar pahalı şöyle böyle diyordum, aaa biliyorum ben de deneyeyim dedi. İlk denemede bana bıçak çıkarttı Direkt hesabına attım da aşırı şaşırmıştım. Daha sonra 20 tane kasa açtım full çöp çıktı. Yani şans.
Steam dolara geçmeden önce düşen kasalarla iyi kötü oyun alınabiliyordu şu anki ile bu kısa sürede pek mümkün değil her hafta 1 kasa alıyorsun 50 centlik bir kasa atsa 20 haftayı belki daha fazla zamanı bulur parasını çıkartmak eğer oyunu hiç oynamıyorsan sırf bunun için değmez ama CS2 gibi bir oyunun herkesin kütüphanesinde bulunması gerektiğini düşünüyorum.
Ayrıca kasa açma işi saçma değil bunu diyen arkadaşlarımın gözünün önünde stilletto knife fade çıkardıktan sonra hepsinin önyargısını kırmıştım. Sadece basit bir kumar gibi %lik oranlara aldırış etmemek lazım %1'de ihtimal de olsa geliyor mu geliyor.