Ak47User Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 141 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #1 Elimde 400 lira var sizce bu parayla direkt istediğim skinleri satın mı alayım yoksa internetteki sitelerden kasa açıp katlamayı mı deneyeyim? Topskinste skin mining kasaları vardı ucuza mantıklı geldi.
Elimde 400 lira var sizce bu parayla direkt istediğim skinleri satın mı alayım yoksa internetteki sitelerden kasa açıp katlamayı mı deneyeyim? Topskinste skin mining kasaları vardı ucuza mantıklı geldi.
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #2 Ak47User dedi: Elimde 400 lira var sizce bu parayla direkt istediğim skinleri satın mı alayım yoksa internetteki sitelerden kasa açıp katlamayı mı deneyeyim? Topskinste skin mining kasaları vardı ucuza mantıklı geldi. Genişletmek için tıkla... Kasa açıp 500 TL em gitmişdi skin alın hocam hiç bulaşmayın.
Ak47User dedi: Elimde 400 lira var sizce bu parayla direkt istediğim skinleri satın mı alayım yoksa internetteki sitelerden kasa açıp katlamayı mı deneyeyim? Topskinste skin mining kasaları vardı ucuza mantıklı geldi. Genişletmek için tıkla... Kasa açıp 500 TL em gitmişdi skin alın hocam hiç bulaşmayın.
k7llu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.504 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #4 FozyMen dedi: Kasa açıp 500 TL em gitmişdi skin alın hocam hiç bulaşmayın. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşımla 2020 civarlında 200tl civarına kelebek almıştık. 2-3 ay önce satıp kutu açtık 2 karambit 1 huntsman çıkardık müthiş kar ettik. Şans işi. Blackjack
FozyMen dedi: Kasa açıp 500 TL em gitmişdi skin alın hocam hiç bulaşmayın. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşımla 2020 civarlında 200tl civarına kelebek almıştık. 2-3 ay önce satıp kutu açtık 2 karambit 1 huntsman çıkardık müthiş kar ettik. Şans işi. Blackjack
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.942 Çözümler 26 Yer Adana 4 Eylül 2024 #5 Ak47User dedi: Elimde 400 lira var sizce bu parayla direkt istediğim skinleri satın mı alayım yoksa internetteki sitelerden kasa açıp katlamayı mı deneyeyim? Topskinste skin mining kasaları vardı ucuza mantıklı geldi. Genişletmek için tıkla... İstediğin eşyaları al çok şans işi.
Ak47User dedi: Elimde 400 lira var sizce bu parayla direkt istediğim skinleri satın mı alayım yoksa internetteki sitelerden kasa açıp katlamayı mı deneyeyim? Topskinste skin mining kasaları vardı ucuza mantıklı geldi. Genişletmek için tıkla... İstediğin eşyaları al çok şans işi.
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #6 k7llu dedi: Bir arkadaşımla 2020 civarlında 200TL civarına kelebek almıştık. 2-3 ay önce satıp kutu açtık 2 karambit 1 Huntsman çıkardık müthiş kar ettik. Şans işi. Blackjack Genişletmek için tıkla... Şans eseri bugünde bana 10 dolarlık drop düştü yavaş yavaş zararı kapatıyorum
k7llu dedi: Bir arkadaşımla 2020 civarlında 200TL civarına kelebek almıştık. 2-3 ay önce satıp kutu açtık 2 karambit 1 Huntsman çıkardık müthiş kar ettik. Şans işi. Blackjack Genişletmek için tıkla... Şans eseri bugünde bana 10 dolarlık drop düştü yavaş yavaş zararı kapatıyorum
Ak47User Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 141 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #7 FozyMen dedi: Kasa açıp 500 TL em gitmişdi skin alın hocam hiç bulaşmayın. Genişletmek için tıkla... Çok arada kaldım da başka param yok oyuna yatıracak almak daha mantıklı o zaman.
FozyMen dedi: Kasa açıp 500 TL em gitmişdi skin alın hocam hiç bulaşmayın. Genişletmek için tıkla... Çok arada kaldım da başka param yok oyuna yatıracak almak daha mantıklı o zaman.