Kasa Açmak Pişmanlıktır

wenX

Kilopat
Makaleler
1
Evet an itibarıyla yeni kasayı açmak için fiyatı bir hayli düşen Hyperbeast FT AWP satıp, 6 adet kasa açtım. Çıkanlar 23 liralık itemler. 5 tanesi Broken Fang, diğeri Shattered Web kasası. Ben açtım; siz açmayın, açtırmayın. İşin komik yani 2 tane mor item düşürdüm fakat fiyatı 7 lira...

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk kez eldiven kasası açtığımda 900 Dolarlık eldiven düşmüştü bana. ( ★ Motorcu Eldivenleri | Yeşil Nane)

Daha sonra ByNoGame üzerinden satmıştım.
Önceden kasalar ucuzdu yaklaşık 170 TL'lik kasa açmıştım tabii.

İsteyene ByNoGame'den sattığımın fotoğrafını atarım.

CSGO ' da 30 tane kasam var açmayı düşünmüyorum.Zaten bana çıksa çıksa pompalı çıkar

Onun yerine hellcase gibi yerlerden açsanız daha karlı olur.

Onlar da yükleyeceğim itemi ölü fiyatının yarısına alıyorlar açıcak kasan sınırlı çıkaracağın item sınırlı oluyor. O yüzden yönelmedim.

Vallahi pişmanlık ya. Ama böyle açtıkça eldiven veya bıçak çıkarma olasılığı artıyor diye biliyorum. Hadi hayırlısı bakalım. Elde kalan bir bıçak var onu da büyük ihtimalle satıp Cyberpunk alacağım para mantıklı bir yere gitsin gabenın göbeğine gideceğine. Allah'tan operasyon bileti almıştım da daha hala 80 yıldız kazanma hakkım var. Bir fade AWP düşse fena olmaz doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…