Kasanın bazı USB girişleri çalışmıyor. Değiştirmeyi düşünüyorum, eskidi artık. Dikkat etmem gereken bir şey var mı? Herhangi bir PC parçası ile uyumlu olması gerekiyor mu? Yoksa rastgele bir kasa alabilir miyim?
Merhabalar, bugün sizlere doğru kasa nasıl tercih edilir, kasa seçerken nelere dikkat etmeliyiz bunlar hakkında tavsiyelerde bulunacağım. Öncelikle sistem toplama aşamasındaysanız ve parçaları aralıklı alacaksanız kasa tercihini her zaman en sona bırakın. Çünkü sistem bileşenleri kasaya göre...
Merhabalar, bugün sizlere doğru kasa nasıl tercih edilir, kasa seçerken nelere dikkat etmeliyiz bunlar hakkında tavsiyelerde bulunacağım. Öncelikle sistem toplama aşamasındaysanız ve parçaları aralıklı alacaksanız kasa tercihini her zaman en sona bırakın. Çünkü sistem bileşenleri kasaya göre...
En ucuz MSI MPG Gungnir 110M RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG Gungnir 110M RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.850,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Look no further for the Best 2021 Black Friday cashback deals, find everything you need and want with the best price. Get up to 140 EUR Cashback when you purchase eligible MSI PC components.
Yani aslında depola birimi sayınız, ekran kartı boyutunuz vs. gibi şeyler önemli fakat zaten ekran kartları artık birçok kasaya uyuyor, 7-8 tane de HDD-SSD niz yoktur diye düşünüyorum. Eğer cihazınızın normal cihazlardan bir farkı varsa (yani normalde her PC de 2-3 disk olur sizde 7-8 varsa gibi bir farktan bahsediyorum) söylerseniz ona göre tavsiye gelir ama yok standart bir ürünse alacağınız kasa %99 uyar .
Kasa konusunda şu an tavsiye veremiyorum uzun süredir incelemedim, yeni çıkan ürünler, indirimde olan ürünlere falan bakmak gerekiyor.
Not: Eğer eski kasanızın fanları iyi durumdaysa (sessiz ve performansı iyi ise) yeni kasayı fansız alıp eski fanları kullanabilirsiniz bu sayede daha ucuza getirmiş olursunuz.