egenalbandit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.836 Çözümler 9 5 Ekim 2020 #11 Bunlardan önce kasayı daha havadar bir yere koyup deneyin, belki sorun ondandır. Sorunuza gelirsek, kaliteli hava akışı sağlayan bir kasanın etkisi daha fazla olur.
Bunlardan önce kasayı daha havadar bir yere koyup deneyin, belki sorun ondandır. Sorunuza gelirsek, kaliteli hava akışı sağlayan bir kasanın etkisi daha fazla olur.
FurkanxdTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 5 Ekim 2020 #12 crazy_vefa dedi: Yeni kasayı da yere koyacaksanız boşuna kasa almayın bence. Toz hava akışını kötü etkileyecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de yerde kullanıyorum kasayı. Hava sirkülasyonu ortalamanın üstünde.
crazy_vefa dedi: Yeni kasayı da yere koyacaksanız boşuna kasa almayın bence. Toz hava akışını kötü etkileyecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de yerde kullanıyorum kasayı. Hava sirkülasyonu ortalamanın üstünde.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #13 450 TL'ye kasa olarak Zalman T7 önerebilirim. Kasa almak daha fazla etki edecektir. Arkadaşın dediği gibi hava girmeyen kasaya 1000 tane fan koysan ne fayda.
450 TL'ye kasa olarak Zalman T7 önerebilirim. Kasa almak daha fazla etki edecektir. Arkadaşın dediği gibi hava girmeyen kasaya 1000 tane fan koysan ne fayda.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 5 Ekim 2020 #14 Kasa modeliniz nedir?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.139 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #15 Hem soğutucu hem kasa çok önemli.
Jaime Lannister Decapat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 56 Makaleler 1 7 Ekim 2020 #16 kusura bakmayın arkadaşlar, mesaj yazamıyordum o yüzden cevap veremedim. Kasa olarak 3 tane seçeneğim var: Everest X-Mesh Gametech Colder Mesh -Dark Flash Pollux Mesh Sizce hangisi daha iyidir? Yorumlarınız için teşekkür ederim.
kusura bakmayın arkadaşlar, mesaj yazamıyordum o yüzden cevap veremedim. Kasa olarak 3 tane seçeneğim var: Everest X-Mesh Gametech Colder Mesh -Dark Flash Pollux Mesh Sizce hangisi daha iyidir? Yorumlarınız için teşekkür ederim.