L Levent_Yusuf Decapat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #1 Yakın zamanda yeni bir PC topladım ama kasanın ARGB bağlantılarını uygulamadan kontrol edemiyorum. Nasıl bağlamam gerek? (Kasa: MSI MAG Forge 100R anakart: MSI B550 GAMING Carbon Wi-Fi) Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2021
Yakın zamanda yeni bir PC topladım ama kasanın ARGB bağlantılarını uygulamadan kontrol edemiyorum. Nasıl bağlamam gerek? (Kasa: MSI MAG Forge 100R anakart: MSI B550 GAMING Carbon Wi-Fi)
Çözüm SARAÇLI 18 Mayıs 2021 Kasanda ARGB kontrolcüsü var ve reset tuşuna bağlı o yüzden edemiyorsun anakartına bağlarsan kontrol edersin.
Kasanda ARGB kontrolcüsü var ve reset tuşuna bağlı o yüzden edemiyorsun anakartına bağlarsan kontrol edersin.
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.947 Çözümler 18 Yer Balıkesir 18 Mayıs 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS L Levent_Yusuf Decapat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #3 Kablolar JRAINBOW'a takılı ama Dragon Center'dan kontrol edemiyorum. Sadece kasa üstündeki tuşla değiştirebiliyorum. Artı 0 Eksi
Kablolar JRAINBOW'a takılı ama Dragon Center'dan kontrol edemiyorum. Sadece kasa üstündeki tuşla değiştirebiliyorum.
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.947 Çözümler 18 Yer Balıkesir 18 Mayıs 2021 #4 Kasanda ARGB kontrolcüsü var ve reset tuşuna bağlı o yüzden edemiyorsun anakartına bağlarsan kontrol edersin. Artı 0 Eksi Çözüm
Kasanda ARGB kontrolcüsü var ve reset tuşuna bağlı o yüzden edemiyorsun anakartına bağlarsan kontrol edersin.
KS KS L Levent_Yusuf Decapat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #5 SARAÇLI dedi: Kasanda ARGB kontrolcüsü var ve reset tuşuna bağlı o yüzden edemiyorsun anakartına bağlarsan kontrol edersin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler denedim oldu. Artı 0 Eksi
SARAÇLI dedi: Kasanda ARGB kontrolcüsü var ve reset tuşuna bağlı o yüzden edemiyorsun anakartına bağlarsan kontrol edersin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler denedim oldu.