The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.602 Makaleler 49 Çözümler 12 26 Ocak 2024 #1 Sanırsın mübarek helikopter çalışıyor gibi. Fanlar çok ses çıkarıyor. Bu normal bir şey mi? Canımı sıkmaya başladı artık.
Sanırsın mübarek helikopter çalışıyor gibi. Fanlar çok ses çıkarıyor. Bu normal bir şey mi? Canımı sıkmaya başladı artık.
Barış Tanyeli Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 633 Çözümler 2 26 Ocak 2024 #2 Rüzgar sesiyse çok normal fan modeline göre ayarlanabiliyor hızları ama ses fanın rüzgar sesi değilse sıkıntı var. Artı 0 Eksi
Rüzgar sesiyse çok normal fan modeline göre ayarlanabiliyor hızları ama ses fanın rüzgar sesi değilse sıkıntı var.
KS KS The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.602 Makaleler 49 Çözümler 12 26 Ocak 2024 #3 Barış Tanyeli dedi: Rüzgar sesiyse çok normal fan modeline göre ayarlanabiliyor hızları ama ses fanın rüzgar sesi değilse sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım ne olduğunu. Her zaman olmasa bile yapıyor. Artı 0 Eksi
Barış Tanyeli dedi: Rüzgar sesiyse çok normal fan modeline göre ayarlanabiliyor hızları ama ses fanın rüzgar sesi değilse sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım ne olduğunu. Her zaman olmasa bile yapıyor.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.272 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #4 O bendede oluyor fan sesi olduğundan hızlı çalışıyor veya kablolara değiyor. Ben kasaya 2 kere tıklatıyorum düzeliyor sizde bir deneyim isterseniz. Artı 0 Eksi
O bendede oluyor fan sesi olduğundan hızlı çalışıyor veya kablolara değiyor. Ben kasaya 2 kere tıklatıyorum düzeliyor sizde bir deneyim isterseniz.
Barış Tanyeli Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 633 Çözümler 2 27 Ocak 2024 #5 WolreaG dedi: O bende de oluyor fan sesi olduğundan hızlı çalışıyor veya kablolara değiyor. Ben kasaya 2 kere tıklatıyorum düzeliyor sizde bir deneyim isterseniz. Genişletmek için tıkla... Bir çılgınlık yaparak ön paneli çıkarıp kabloyu düzeltmeye ne dersin? Artı 0 Eksi
WolreaG dedi: O bende de oluyor fan sesi olduğundan hızlı çalışıyor veya kablolara değiyor. Ben kasaya 2 kere tıklatıyorum düzeliyor sizde bir deneyim isterseniz. Genişletmek için tıkla... Bir çılgınlık yaparak ön paneli çıkarıp kabloyu düzeltmeye ne dersin?
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.272 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #6 Barış Tanyeli dedi: Bir çılgınlık yaparak ön paneli çıkarıp kabloyu düzeltmeye ne dersin? Genişletmek için tıkla... Yok hocam dün bi baktım sorun yok fan bazen kafayı yiyor. Artı 0 Eksi
Barış Tanyeli dedi: Bir çılgınlık yaparak ön paneli çıkarıp kabloyu düzeltmeye ne dersin? Genişletmek için tıkla... Yok hocam dün bi baktım sorun yok fan bazen kafayı yiyor.
Barış Tanyeli Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 633 Çözümler 2 27 Ocak 2024 #7 WolreaG dedi: Yok hocam dün bir baktım sorun yok fan bazen kafayı yiyor. Genişletmek için tıkla... Eski bilgisayarımda fanlar metale sürter gibi çığlık atıyordu ilk 10 dk sonra bir 20 dk ses çıkarmayıp tekrar başlıyordu WD40 sıktım ama yine de devam etti sanırım fanların ömrü o kadardı. Artı 0 Eksi
WolreaG dedi: Yok hocam dün bir baktım sorun yok fan bazen kafayı yiyor. Genişletmek için tıkla... Eski bilgisayarımda fanlar metale sürter gibi çığlık atıyordu ilk 10 dk sonra bir 20 dk ses çıkarmayıp tekrar başlıyordu WD40 sıktım ama yine de devam etti sanırım fanların ömrü o kadardı.