Y Yavyz Hectopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar 2 gundur kafama takılan bir soruyu paylaşmak istiyorum. Acaba kasa kullanmadan PC toplayabilir miyiz? 2 gündür aklımdan çıkmıyor bu soru
Arkadaşlar 2 gundur kafama takılan bir soruyu paylaşmak istiyorum. Acaba kasa kullanmadan PC toplayabilir miyiz? 2 gündür aklımdan çıkmıyor bu soru
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Kasım 2022 #2 Yavyz dedi: Arkadaşlar 2 gundur kafama takılan bir soruyu paylaşmak istiyorum. Acaba kasa kullanmadan PC toplayabilir miyiz? 2 gündür aklımdan çıkmıyor bu soru Genişletmek için tıkla... Uzay sistem toplanılır.
Yavyz dedi: Arkadaşlar 2 gundur kafama takılan bir soruyu paylaşmak istiyorum. Acaba kasa kullanmadan PC toplayabilir miyiz? 2 gündür aklımdan çıkmıyor bu soru Genişletmek için tıkla... Uzay sistem toplanılır.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 24 Kasım 2022 #3 Evet toplayabilirsiniz. Ancak sistemin bileşenlerini muhafaza etmek zor olur.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.911 Makaleler 2 Çözümler 9 24 Kasım 2022 #4 Yavyz dedi: Arkadaşlar 2 gundur kafama takılan bir soruyu paylaşmak istiyorum. Acaba kasa kullanmadan PC toplayabilir miyiz? 2 gündür aklımdan çıkmıyor bu soru Genişletmek için tıkla... Kartonun üstünde hatta eski MEB kitaplarında bile yapabilirsiniz ama dış etmenlere karşı aşırı dayanıksız olur ve fan çok hızlı bir şekilde toz tutar mesh panel tarzı kasalarda olan filtreler olmadığından. Ama sıcaklıklar iyi olur.
Yavyz dedi: Arkadaşlar 2 gundur kafama takılan bir soruyu paylaşmak istiyorum. Acaba kasa kullanmadan PC toplayabilir miyiz? 2 gündür aklımdan çıkmıyor bu soru Genişletmek için tıkla... Kartonun üstünde hatta eski MEB kitaplarında bile yapabilirsiniz ama dış etmenlere karşı aşırı dayanıksız olur ve fan çok hızlı bir şekilde toz tutar mesh panel tarzı kasalarda olan filtreler olmadığından. Ama sıcaklıklar iyi olur.
aliaksandr Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2016 Mesajlar 1.587 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 24 Kasım 2022 #5 Uzay montaj sistem toplayıp üzerine sineklik tülünü kutu şeklinde kapatabilirseniz tozda tutmaz. Biraz el becerisi gerekiyor tabii.
Uzay montaj sistem toplayıp üzerine sineklik tülünü kutu şeklinde kapatabilirseniz tozda tutmaz. Biraz el becerisi gerekiyor tabii.
Y Yavyz Hectopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #6 Kafamı tırmalayan bu sorudan kurtardıgınız için teşekkür ederim.