S sendebakbana Centipat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #1 Kasa çalışıyor ekran yok. Çoğu videoyu izledim. RAM, ekran kartı, işlemci aşamalarını yaptık. Anakartta olamsı lazım hata. Ne yapmam lazım?
Kasa çalışıyor ekran yok. Çoğu videoyu izledim. RAM, ekran kartı, işlemci aşamalarını yaptık. Anakartta olamsı lazım hata. Ne yapmam lazım?
egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 967 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #2 sendebakbana dedi: Kasa çalışıyor ekran yok. Çoğu videoyu izledim. RAM, ekran kartı, işlemci aşamalarını yaptık. Anakartta olamsı lazım hata. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... farklı ekranda denediniz mi Artı 0 Eksi
sendebakbana dedi: Kasa çalışıyor ekran yok. Çoğu videoyu izledim. RAM, ekran kartı, işlemci aşamalarını yaptık. Anakartta olamsı lazım hata. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... farklı ekranda denediniz mi
Efekan.o Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #3 sendebakbana dedi: Kasa çalışıyor ekran yok. Çoğu videoyu izledim. RAM, ekran kartı, işlemci aşamalarını yaptık. Anakartta olamsı lazım hata. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı var ise görüntü kablosunu anakartdan çıkarıp ekran kartına tak SSD'leri kontrol et. Artı 0 Eksi
sendebakbana dedi: Kasa çalışıyor ekran yok. Çoğu videoyu izledim. RAM, ekran kartı, işlemci aşamalarını yaptık. Anakartta olamsı lazım hata. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı var ise görüntü kablosunu anakartdan çıkarıp ekran kartına tak SSD'leri kontrol et.
Mr_Emir Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 605 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #4 sendebakbana dedi: Kasa çalışıyor ekran yok. Çoğu videoyu izledim. RAM, ekran kartı, işlemci aşamalarını yaptık. Anakartta olamsı lazım hata. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Anakart üzerinde kondanstörler ne durumda patlamış mı gözle görülcek bir sorun varmı anakarta baktığınızda ? Artı 0 Eksi
sendebakbana dedi: Kasa çalışıyor ekran yok. Çoğu videoyu izledim. RAM, ekran kartı, işlemci aşamalarını yaptık. Anakartta olamsı lazım hata. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Anakart üzerinde kondanstörler ne durumda patlamış mı gözle görülcek bir sorun varmı anakarta baktığınızda ?
KS KS S sendebakbana Centipat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #5 Mr_Emir dedi: Anakart üzerinde kondanstörler ne durumda patlamış mı gözle görülcek bir sorun varmı anakarta baktığınızda ? Genişletmek için tıkla... Evt gözle görünüyor egeecan dedi: farklı ekranda denediniz mi Genişletmek için tıkla... Denedim gene olmadı Efekan.o dedi: Ekran kartı var ise görüntü kablosunu anakartdan çıkarıp ekran kartına tak SSD'leri kontrol et. Genişletmek için tıkla... Onları yaptım olmadı Artı 0 Eksi
Mr_Emir dedi: Anakart üzerinde kondanstörler ne durumda patlamış mı gözle görülcek bir sorun varmı anakarta baktığınızda ? Genişletmek için tıkla... Evt gözle görünüyor egeecan dedi: farklı ekranda denediniz mi Genişletmek için tıkla... Denedim gene olmadı Efekan.o dedi: Ekran kartı var ise görüntü kablosunu anakartdan çıkarıp ekran kartına tak SSD'leri kontrol et. Genişletmek için tıkla... Onları yaptım olmadı
Efekan.o Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #6 sendebakbana dedi: Kasa çalışıyor ekran yok. Çoğu videoyu izledim. RAM, ekran kartı, işlemci aşamalarını yaptık. Anakartta olamsı lazım hata. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Güç kabloları doğru mu tekrar çıkartıp baştan yapmak lazım. Artı 0 Eksi
sendebakbana dedi: Kasa çalışıyor ekran yok. Çoğu videoyu izledim. RAM, ekran kartı, işlemci aşamalarını yaptık. Anakartta olamsı lazım hata. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Güç kabloları doğru mu tekrar çıkartıp baştan yapmak lazım.