Kasa çalışıyor ama görüntü yok

S4lihh

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, dün gece mining için açık bıraktım PC'yi (ilk kez açık bırakmıyorum. 1 aydır yapıyorun mining. Buna benzer şeyler yaşamıştım arada önceden de ama ilk defa böyle oldu.). Az önce bilgisayara bakmaya gittim, uyku modunda olduğu için (uyku modu dediğim, uyku modu ayarlarında olan görüntünün 5 dk. İçinde falan kapanması, bilgisayarın değil.) Fareyi kıpırdattım ekran gelsin diye, her zaman yaptığım gibi ama gelmedi ekran. Klavyenin ışığı da yanmıyor, kasanın ışıklarının parlaklığı da sıfırlanmış (bilgisayar kapanıp açılmadan sıfırlanmaz normalde parlaklığı.). Bilgisayarı kapatıp açmak için güç tuşuna basılı tuttum ama kapanmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de yağmur yağıyordu elektrik falanda gitmiş olabilir.

Görüntü kablolarını kontrol edin. Test etme imkanınız var ise ekran kartını değiştirin başka bir karttan görüntü almaya çalışın eğer görüntü veriyorsa sizin ekran kartınız da bozulmuş olabilir.

Görüntü kablolarını kontrol edin. Test etme imkanınız var ise ekran kartını değiştirin başka bir karttan görüntü almaya çalışın eğer görüntü veriyorsa sizin ekran kartınız da bozulmuş olabilir.

Hiç görüntü alamıyorum demedimki. Bazen birkaç haftada bir oluyor, bazen ayda bir, bazen hiç olmuyor. Bir de olay görüntüleyicisinde bu hatayı buldum onunla alakalı olabilir.

1625430135013.png

1625430160586.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı