Kasa Çalışmasına Rağmen "Sinyal Yok" Hatası

merve.von

Centipat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayarımı dün sıkıntısız kullanmama rağmen bugün monitörüme ekran gelmiyor. Ekranda "Sinyal Yok" yazıp ekranını kapatıyor monitörüm. RAM'leri çıkartıp temizledim tekrar taktım, kabloları çıkartıp tekrar taktım, defalarca aç kapa yaptım, yok ekran değişmiyor. BIOS güncel, ekran kartım güncel. Yardımcı olabilir misiniz?

Ekran kartının güç bağlantılarını kontrol eder misiniz? Bir de HDMI'ya da DP hangi yöntem ile bağlantı sağlıyorsanız kablo sorunu olabilir mi?

Ekran kartının güç bağlantılarını kontrol eder misiniz? Bir de HDMI'ya da DP hangi yöntem ile bağlantı sağlıyorsanız kablo sorunu olabilir mi?

Muhtemel besleme ya da bellek sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Muhtemel besleme ya da bellek sorunu yaşıyor olabilirsiniz.
Ekran kartını da kontrol ettim sıkıntı göremedim. HDMI kablomu en kısa zamanda değişicem sıkıntı kablo gibi duruyor. Kasa çalışsa bile klavye, mouse'a enerji vermiyor.

Onboard'tan görüntü alabiliyor musunuz?
Maalesef alamıyorun

Monitör çalışıyor sıkıntısız. Kabloyla alakalı olabilir ama dün sorunsuz çalışıyorken bir anda bozulması ilginç oldu.

Olur öyle şeyler ben 16 yıldır 75Hz ASUS monitoru kullanıyorum 2000 kmden fazla yol gördü geçen ay hala tıkır tıkır. Kabloyla ilgili sorun olabilir yeni kabloya geçiş yapmadan önce bütün ihtimalleri dene.

Ramlerin slotlarını değiştirip tekrar dener misin?
Yerlerini değiştirdim. Yine aynı sinyal yok.

Olur öyle şeyler ben 16 yıldır 75Hz ASUS monitoru kullanıyorum 2000 kmden fazla yol gördü geçen ay hala tıkır tıkır. Kabloyla ilgili sorun olabilir yeni kabloya geçiş yapmadan önce bütün ihtimalleri dene.
Anladım. Teşekkürler, artık kabloda da değişmezse monitörümü değişirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı