H Halit oguz Kilopat Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 119 22 Haziran 2023 #1 PUBG oynarken işlemci 87-88 derecelere kadar çıkıyor. Camı çıkarttığımda 76 dereceye kadar düşüyor. Çıkartırsam bir sorun olur mu?
PUBG oynarken işlemci 87-88 derecelere kadar çıkıyor. Camı çıkarttığımda 76 dereceye kadar düşüyor. Çıkartırsam bir sorun olur mu?
2 208247 Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 3.384 Çözümler 38 22 Haziran 2023 #2 Ben 2 senedir kasanın camı açık halde kullanıyorum, sadece biraz fazla tozlanıyor. Düzenli aralıklarla temizlersen sorun olmayacaktır.
Ben 2 senedir kasanın camı açık halde kullanıyorum, sadece biraz fazla tozlanıyor. Düzenli aralıklarla temizlersen sorun olmayacaktır.
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 22 Haziran 2023 #3 Halit oguz dedi: PUBG oynarken işlemci 87-88 derecelere kadar çıkıyor. Camı çıkarttığımda 76 dereceye kadar düşüyor. Çıkartırsam bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Tozlanma dışında sorun yaratmaz ayrıca dediğiniz gibi yararınıza işlemcinizi biraz daha fazla serin çalışır.
Halit oguz dedi: PUBG oynarken işlemci 87-88 derecelere kadar çıkıyor. Camı çıkarttığımda 76 dereceye kadar düşüyor. Çıkartırsam bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Tozlanma dışında sorun yaratmaz ayrıca dediğiniz gibi yararınıza işlemcinizi biraz daha fazla serin çalışır.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.925 Makaleler 26 Çözümler 517 22 Haziran 2023 #4 Cam çıkarttığında bu kadar fark ediyorsa kasanın hava akışı çöptur. Camı çıkartmak da bir çözüm tabii ki ama asıl etkiyi kasa değiştirdiginde alırsın.
Cam çıkarttığında bu kadar fark ediyorsa kasanın hava akışı çöptur. Camı çıkartmak da bir çözüm tabii ki ama asıl etkiyi kasa değiştirdiginde alırsın.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.659 Çözümler 17 22 Haziran 2023 #5 Bunun yerine fan ve macun temizliği daha iyi olur bence. İdarelik yapacak olursanız da açık kalabilir sadece yerdeyse fazla tozlanır.
Bunun yerine fan ve macun temizliği daha iyi olur bence. İdarelik yapacak olursanız da açık kalabilir sadece yerdeyse fazla tozlanır.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 22 Haziran 2023 #6 Halit oguz dedi: PUBG oynarken işlemci 87-88 derecelere kadar çıkıyor. Camı çıkarttığımda 76 dereceye kadar düşüyor. Çıkartırsam bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz, ama genelde kırılgan olur dikkatli olun.
Halit oguz dedi: PUBG oynarken işlemci 87-88 derecelere kadar çıkıyor. Camı çıkarttığımda 76 dereceye kadar düşüyor. Çıkartırsam bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz, ama genelde kırılgan olur dikkatli olun.