Kasa camı karartma

Makaleler
7
İyi günler. DeepCool matrexx 70 add-RGB 3F model kasa kullanıyorum. Kasanın yan camı:

Kırmızıyla işaretlediğim yer ve diğer 3 kenar karartılmamış. Bu yüzden alttaki vidalar ve demirler gözüküyor. O da biraz pis durmasına yol açıyor. Normalde çoğu kasanın yan camı:

Kırmızı ile işaretlediğim yerdeki gibi karartılmış oluyor. Bunu nasıl yapabilirim?

Film çektir. Aklıma ilk o geldi.

Komple düşünürsen mantıklı ama parçalı düşünürsen evet dediğin gibi olur.

Ateşle yakmayı deneyebilirsin. Eskiden camı karatık güneşe bakma deneyi yapardık, o tarz.

Camın doğrudan kendi rengi karartmalı gibi mi? Yoksa camın sökülebilir bir filmi mi var? Belki bir oto cam filmcisine götürseniz stok gelen filmi tamamen söküp sıfırdan bir film yapabilir, o zaman güzel gözükür.

Rengi koyu. Film yok.
Buzlu cam folyosu işini görebilir belki.
Siyah cam filmi çekebilirim yalnız yandan falan bakınca düzgün görünsün diye mümünse başka yolla yapmak istiyorum. Bir şey bulamadım ama.

Ben Phanteks P500A ya sanayiye götürüp film çektirdim çok güzel oldu sizde öyle yapabilirsiniz.

Ben Phanteks P500A ya sanayiye götürüp film çektirdim çok güzel oldu sizde öyle yapabilirsiniz.
Başka yolu yok gibi. Arabaya film yaptıracağım ondan artan parça olursa alayım bari

-----
Güncelleme: film ile yaptım ve beklediğimden çok daha güzel oldu. Konusunu yakında açacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…