Kasa camı kırılması garanti kapsamına girer mi?

Executorr

Hectopat
Katılım
21 Nisan 2020
Mesajlar
433
Bilgisayar kasamın sol cam kısmı ortadan yarıya kadar kırıldı ve bir de ön tarafta 3.fan LED'leri yanıyor ama dönmüyor. Bunlar garanti kapsamına girer mi?
 
En başında bir çatlak oluştu ve daha sonra o çatlak kırıldı işaret parmağı boyutunda.
 
Kendiliğinden kırıldığını kanıtlarsan olabilir. Fan'da bozulmuş belki aşırı sıcaktan genleşti ve kırıldı diye söyleyebilirsin.
 
Ürün geldiğinde çatlak geldiyse değişim yapabilirler fakat kullandıktan sonra kırılma gerçekleştiyse ve kullanımdan sonra fanlar bozulduysa birşey yapacaklarını sanmıyorum maalesef.
 
Biraz süre geçti ama üstünden kasayı almamın fanı bozulalı çok olmadı tabii bu kırığı en başta dert etmemiştim ama bir sorun olur mu yutturmamın
 
Biraz süre geçti ama üstünden kasayı almamın fanı bozulalı çok olmadı tabii bu kırığı en başta dert etmemiştim ama bir sorun olur mu yutturmamın
Keşke ilk geldiğinde çatlak olduğunu aldığınız yere bildirseydiniz. Yüksek ihtimalle şu an kendiliğinden oldu deseniz bile kabul etmeyeceklerdir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…