Kasa camını açmak soğutma için yararlı olur mu?

Sekolargg

Hectopat
RAM
16GB 3200MHz CL16
Ekran kartı
RX6650XT
Anakart
Gigabyte A520m/k
İşlemci
Ryzen 5 5600
Kasamda 1 tane fan var. Oda arkada yeni fan almam için 2 ay gibi bir sürem var. R5 5600 kullanıyorum GoW oynarken 90 dereceleri görüyor. Stock fan kullanıyorum, kasa camını açsam fayda sağlar mı?

Kasamda 1 tane fan var. Oda arkada yeni fan almam için 2 ay gibi bir sürem var. R5 5600 kullanıyorum GoW oynarken 90 dereceleri görüyor. Stock fan kullanıyorum, kasa camını açsam fayda sağlar mı?
Biraz sağlar.

Tozlanma olur ama faydası olur. Arkadaki fanı egzoz fanı olarak kullanmanızı öneririm.

Evet sağlar. Benim kasada F sınıfı zamanında araştırmadan almıştım. Ön kapağı söktüm filtresi vardı zaten.
Btf 5'te 10 derece düşüş yaşamıştım.
Bir de kasa konumlandırmanız da önemli tabii.
Temizliğini falan düzgün yaparsanız bir problem olmaz.
Tabii bir de misafir çocuğuna dikkat edin.

Fanların önü ve havalandırların önü açık hocam.

Bende de R5 5600 var stok fan ile 75 80 oluyor normal midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…