Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 31 Temmuz 2020 #11 Ben aynısını kasamın önüne yaptım. Cırt cırtlı sineklik kullandım. 1 haftadır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
Ben aynısını kasamın önüne yaptım. Cırt cırtlı sineklik kullandım. 1 haftadır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
G gewinnen Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 48 31 Temmuz 2020 #12 Kayseri Mantısı dedi: Ben aynısını kasamın önüne yaptım. Cırt cırtlı sineklik kullandım. 1 haftadır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Sineklik delikli oldugundan tülbenti tercih ettim. Kasanin on camini cikaramadim kendi kasasina bagli bir sekilde. Yoksa orayi da cikarabilirsen performans daha da artar, suan on fanlar havayi cekemiyor.
Kayseri Mantısı dedi: Ben aynısını kasamın önüne yaptım. Cırt cırtlı sineklik kullandım. 1 haftadır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Sineklik delikli oldugundan tülbenti tercih ettim. Kasanin on camini cikaramadim kendi kasasina bagli bir sekilde. Yoksa orayi da cikarabilirsen performans daha da artar, suan on fanlar havayi cekemiyor.