Kasa değiştirilebilir mi ?

eksenci

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkeze merhaba .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu linkteki videoyu izledim ve aynen almayı düşünüyorum fakat kasanın dış görünüşüne önem veren biriyim. Bu bileşenlerin sığabileceği farklı kasalar kullanabilirmiyim Bunun gibi yada daha farklı Aerocool Strike-X Xtreme 750W Devil Red 2xUSB 3.0, 3xFan Fiyatı

Aerocool kasa önermiyoruz. Ayrıca 750vv bu sisteme overkill olur. Kasaya vereceğiniz paradansa, sistem bileşenlerini arttıra bilirsiniz .

Evet kullanabilirsin onlar ucuz olması için o kasayı kullandılar. İstediğin kasaya kurabilirsin sistemi güç kaynağı yetsin parçalar sığsın yeter.

Peki bu bileşenlere en uygun olabilecek monitör ne olabilir bütçe 200-300 civarı işte 2 milyara tamamlansın

ve bu arada son bişe sormak istiyorum 420 w lık bir kasa kullanılmış fakat ben 500 w lık kullanmayı düşünüyorum bir sıkıntı yaratırmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…