Kasa Değiştirmek

nosoverclock

Decapat
Çok hoşuma giden bir kasa var, almayı düşünüyorum. Ancak şu anki mevcut kasam da mükemmel, çok kararsız kaldım ne yapsam diye. Diyelim aldım çok hoşuma giden kasayı, eski kasayı ne yapacağım? Zor satacağımı düşünüyorum. Herhangi bir bilgisayarcı alır mı sizce?

Bu arada konuda kasa diye bahsettiğim sadece kasa, içi boş yani. Sistem sanmayın.

Letgo üzerinden çok rahat satarsın.

Valla hocam burada 2 farklı konu söz konusu. 1. mantık 2. zevk.
Mantıklı çerçeveden bakacak olursak, şu anki kasanız "mükemmel" ise yeni bir kasaya geçmenin hiçbir anlamı yok. Durduk yere masraf çıkarmaktan başka bir işe yaramayacaktır büyük ihtimal. (Mükemmelden kastım performans anlamında, görsellik zaten 2. maddenin konusu.)

Ancak zevk konusundan bakacak olursak. Bunun zaten bütçe veya mantıkla bir alakası yok. Tamamen kişisel tatminle alakalı bir durum. Zaten bir yandan baktığımız zaman yaptığımız tüm işler, tüm çalışmamız, birikimlerimiz, uğraşlarımız vs. sonunda istediğimiz, elde ettiğimiz zaman bize zevk verecek olan şeylere erişmemizle alakalı. Yani bir yandan ölümlü dünya keyfini çıkara çıkara yaşa denilebilir.

Benim size önerim şu yönde, eğer kendi parasını kazanan biriyseniz ve bu sizi ve diğer planlarınızı zora sokmayacak bir harcamaysa alın gitsin. Mezara mı götüreceksiniz parayı
Ancaaaak, eğer daha çalışmaya başlamadıysanız, başka ihtiyaçlarınız varsa veya ailenizi bu iş için zorlayacaksanız hiç o topa girmeyin. Durduk yere iş çıkarmanın manası yok.

İyi bir kasaysa ve büyükşehirde yaşıyorsanız Letgo üzerinden kolayca satabilirsiniz talibi çok oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…