Kasa duvara nasıl asılır?

Oxcean_0

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İNTEL İ5 14600KF RTX4070 32GB 6000MHZ RAM 1TB SSD 1000W NZXT H9 Elite
Meslek
ELEKTRİK ELEKTRONİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİ
Fotoğraftaki gibi bir şey yapmak istiyorum varsa böyle duvara asılması için bir aparat adı nedir?

Dosya Ekleri

• IMG_1025.jpeg
    IMG_1025.jpeg
    100,8 KB · Görüntüleme: 44
Evet riskli, beton olan bir duvara çelik dübel ile bir raf yapılırsa güvenli olur.

Ben şey düşündüm fakat kötü görüntü yapabilir
Duvara raf sizin dediğiniz gibi. Sonra rafın altına demirden ayak ama kötü görüntü yaratabilir diye pek sıcak bakmıyorum.

Duvara raf sizin dediğiniz gibi. Sonra rafın altına demirden ayak ama kötü görüntü yaratabilir diye pek sıcak bakmıyorum.
Hocam okadar ağır bir kasanin duvarda durması sıkıntı olur zaten içiniz rahat uyumazsiniz bence başka birşey düşünün

Mat siyah bir demir veya rengi güzel ahşap dayanak yapılabilir.

Hocam o kadar ağır bir kasanin duvarda durması sıkıntı olur zaten içiniz rahat uyumazsiniz bence başka bir şey düşünün.

Bir de masanın üstüne yükseltici ayak onun üstüne bir raf ona kasayı koymayı düşündüm.

Mat siyah bir demir veya rengi güzel ahşap dayanak yapılabilir.

Ya da tahta panel alıp ayakların önüne koyar ayakların görünmesini engellerim daha tam oturmadı nasıl yapacağım ben böyle düşünüyorum ama daha karar vermedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı