Elektrik süpürgesi çok yüksek çekim gücüne sahip olduğu için anakart üzerinde bulunan parçaları kendi içine çekebilir. Çok dikkatli bile olsanız sisteme zarar verebilir. Saç kurutma makinesınının soğuk üfleme modunda temizleyebilirsiniz. Geri kalan fanlarda bulunan toz kalıntılarını kuru bir mendil ya da bezle alabilirsiniz.
Evet. Kulak temizleme çubuğunu kullanırken fan yapraklarına zarar vermemeye dikkat edin. Özellikle ekran kartlarında kullanılan özel soğutucu fan yaprakları hassas oluyor.
Evet. Kulak temizleme çubuğunu kullanırken fan yapraklarına zarar vermemeye dikkat edin. Özellikle ekran kartlarında kullanılan özel soğutucu fan yaprakları hassas oluyor.
Oralar pek toz kapmadı zaten sıkıntı yok. Saç kurutma makinesi yoksa peçete ve temizleme çubuğuyla temizlerim. Kasa fanları hassas mıdır bu konu da? Birde kasa toz filtresini elektrik süpürgesiyle temizlesem sıkıntı olmaz değil mi?
Bir şey sormayı unuttum elektriğin hepsini kesmeyi unutma bir de ellerinle fazla anakarta ve ekran kartına dokunma statik elektrikten dolyaı sıkıntı çıkabilir. Yani dokunma
Bir şey sormayı unuttum elektriğin hepsini kesmeyi unutma bir de ellerinle fazla anakarta ve ekran kartına dokunma statik elektrikten dolyaı sıkıntı çıkabilir. Yani dokunma
Oralar pek toz kapmadı zaten sıkıntı yok. Saç kurutma makinesi yoksa peçete ve temizleme çubuğuyla temizlerim. Kasa fanları hassas mıdır bu konu da? Bir de kasa toz filtresini elektrik süpürgesiyle temizlesem sıkıntı olmaz değil mi?
Önerim kasa fanlarınının yapraklarını da silmeniz. Hassas mıdır bilemem ama yine de siz narin davranın. Mıknatıslı toz filtrelerini yıkayarak bile temizleyebilirsiniz.
Önerim kasa fanlarınının yapraklarını da silmeniz. Hassas mıdır bilemem ama yine de siz narin davranın. Mıknatıslı toz filtrelerini yıkayarak bile temizleyebilirsiniz.
Hocam bir de, ekran kartı ve işlemciyi temizlemesem diğer yerleri temizlesem performans artışı olur mu? Birde elektrikli süpürgenin en yavaş moduna alsam yine de tehlikeli midir? Peçete ile uğraşırsam zamanımı alır.
Hocam bir de, ekran kartı ve işlemciyi temizlemesem diğer yerleri temizlesem performans artışı olur mu? Bir de elektrikli süpürgenin en yavaş moduna alsam yine de tehlikeli midir? Peçete ile uğraşırsam zamanımı alır.
En fazla ısınan parçalar ekran kartı ve işlemci hocam ilk önce onları temizlemeniz lazım. Elektrikli süpürgeyi kasa fanlarına kullanabilirsiniz. Anakart ve çevresinden uzak tutun.
En fazla ısınan parçalar ekran kartı ve işlemci hocam ilk önce onları temizlemeniz lazım. Elektrikli süpürgeyi kasa fanlarına kullanabilirsiniz. Anakart ve çevresinden uzak tutun.
Kasadaki eşyaları çıkarmadan temizleyeceğim bu arada, sıkıntı olmaz değil mi? Yani her şey kasada kalacak öyle temizleyeceğim. Ekran kartı da çok aşağı da nasıl yaprakları temizleyeceğim bilmiyorum.
Kasadaki eşyaları çıkarmadan temizleyeceğim bu arada, sıkıntı olmaz değil mi? Yani her şey kasada kalacak öyle temizleyeceğim. Ekran kartı da çok aşağı da nasıl yaprakları temizleyeceğim bilmiyorum.