Kasa estetiği üzerine fikir ihtiyacı

scorpiongibiyim

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Merhaba arkadaşlar, 2 sene önce aldığım Dark Sentinel kasanın tek renk kırmızısından bıkmış bulunmaktayım. Estetik olarak oldukça bir sade olmasının yanında yüksek hızda fanların çıkardığı ses kayda değer bence. Aklımda ayarlanabilir RGB LED'li fanlar almak var ancak internetten baktığımda markalılar oldukça pahalı iken ucuz olanlar hakkında tek bir yorum bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum eğer RGB kasa fanları çok pahalı geliyorsa altta linkini atacağım RGB şeritlerden alabilirsin. Kırmızı renk yanında diğer renkler güzel duruyor hem de ASUS'un programından özelleştirebilirsin. Eğer bu ürünün fiyatı fazla geliyorsa farklı ürünlerede bakabilirsin. Bende bundan almayı düşünüyorum. Ürünün linki >>>>ASUS ROG Programlanabilir RGB 5050 LED Şerit 90MP00V1-M0UAY0 | Trendyol.

Öncelikle ilgin için teşekkür ederim dostum. Gönderdiğin bağlantı da bulunan ürün fiyat performans olarak kendimce pek karlı bulmadım üzgünüm. Ancak başka bir bilgisayar tabanlı sitenin YouTube kanalında şansıma fan kiti diye adlandırılan fanın dışına takılan ve RGB LED bulunduran ucuz bir ürün gördüm. Gel gör ki ürün neredeyse hiçbir güvenilir sitede bulunmuyor ve kafamda şöyle bir fikir oluştu genel olarak RGB fanların hızının düşük olduğunu gördüm soğutmamı kötü etkileyeceğini düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar, 2 sene önce aldığım Dark sentinel kasanın tek renk kırmızısından bıkmış bulunmaktayım. Estetik olarak oldukça bir sade olmasının yanında yüksek hızda fanların çıkardığı ses kayda değer bence. Aklımda ayarlanabilir RGB LED'li fanlar almak var ancak internetten baktığımda markalılar oldukça pahalı iken ucuz olanlar hakkında tek bir yorum bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

CM MB511 RGB 850 civarı olması lazım ben mesh olanı kullanıyorum çok memnumum ben RGB'i yerine stickerlarla donatıyorum çok da güzel duruyor :)

Son düzenleme:
CM MB511 RGB 850 civarı olması lazım ben mesh olanı kullanıyorum çok memnumum ben RGB'i yerine stickerlarla donatıyorum çok da güzel duruyor :)

Hocam elimdeki kasayı satabilirsem RGB olan daha havadar estetik bir kasa alma düşüncem var yazdım bir kenara teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, 2 sene önce aldığım Dark Sentinel kasanın tek renk kırmızısından bıkmış bulunmaktayım. Estetik olarak oldukça bir sade olmasının yanında yüksek hızda fanların çıkardığı ses kayda değer bence. Aklımda ayarlanabilir RGB LED'li fanlar almak var ancak internetten baktığımda markalılar oldukça pahalı iken ucuz olanlar hakkında tek bir yorum bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
[/QUOTE
Hocam elimdeki kasayı satabilirsem RGB olan daha havadar estetik bir kasa alma düşüncem var yazım bir kenara teşekkür ederim.

Rica ederim inşallah şöyle ışıklı mışıklı bir canavarınız olur :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı