Merhaba. Kısa bir süre önce yeni kasaya geçtim ve yanında sıvı soğutmada aldım. Şu an için işlemci değerlerim çok iyi fakat normaline göre ekran kartı sıcaklığım çok artmaya başladı. Neredeyse 10 derece fark var eski kasadan. Acaba fotoğrafta gösterdiğim fan diziliminde bir sıkıntı mı var? Değişiklik yapsam bu değişir mi?
(Not: Bu değerlerin resmi alındığında PC boşta değil. Arkada 1 saate yakındır The Witcher 3 oynuyordum. Ve hala açıktı.)
Kasa ve soğutma:
İşlemci soğutucusu: Gigabyte Aorus waterforce 2 360.
Kasa: Snt victory Plus.
Normalde sıvı soğutma oraya takılır. Yanda kullanmak istiyorsan o zaman üste de fan takman lazım. Alttaki fanlar reverse değilse kasa sadece içerideki havayı dışarı atıyor; dışarıdan içeri giriş yok vu durumda.
Normalde sıvı soğutma oraya takılır. Yanda kullanmak istiyorsan o zaman üste de fan takman lazım. Alttaki fanlar reverse değilse kasa sadece içerideki havayı dışarı atıyor; dışarıdan içeri giriş yok vu durumda.
Şöyle ki bu kasanın üst tarafı tamamen cam fan takılmıyor o yüzden boşta. Altta ki fanlar ve yanda ki tek fan nasıl çalışıyor onu bilmiyorum. Öğrenmek istediğimde bu. Kasanın içinden dışarıya hava çıkışı var mı ?
Alttakiler ters fan içeri üflüyor. Sadece buradan hava girişin var. Ayakların altına destek atıp kasayı bir miktar yükseltebilirsen biraz daha rahat hava çekebilir ama çok da bir etkisi olmayacak üst taraf kapalı olduğundan.