K Kranovar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 1.710 Çözümler 1 Yer Antartika 17 Haziran 2019 #1 Cooler Master Masterbox Lite 3.1 kullanıyorum. @Cooler Master Türkiye kasa fan hızı ayarlamanın bir yolu var mıdır?
Cooler Master Masterbox Lite 3.1 kullanıyorum. @Cooler Master Türkiye kasa fan hızı ayarlamanın bir yolu var mıdır?
ulubey Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 79 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Cyber Criminal 17 Haziran 2019 #2 kasanızın içinde switch hub varsa tabikide yapabilirsiniz lakin yoksa anakartınızın yeteneğine kalmış bir durum. Artı 0 Eksi
kasanızın içinde switch hub varsa tabikide yapabilirsiniz lakin yoksa anakartınızın yeteneğine kalmış bir durum.
KS KS K Kranovar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 1.710 Çözümler 1 Yer Antartika 17 Haziran 2019 #3 ulubey dedi: kasanızın içinde switch hub varsa tabikide yapabilirsiniz lakin yoksa anakartınızın yeteneğine kalmış bir durum. Genişletmek için tıkla... B350M PRO VDH Plus kullanıyorum.Biostan yapılabiliyor mu? Artı 0 Eksi
ulubey dedi: kasanızın içinde switch hub varsa tabikide yapabilirsiniz lakin yoksa anakartınızın yeteneğine kalmış bir durum. Genişletmek için tıkla... B350M PRO VDH Plus kullanıyorum.Biostan yapılabiliyor mu?
ulubey Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 79 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Cyber Criminal 20 Haziran 2019 #4 Silinen üye dedi: B350M PRO VDH Plus kullanıyorum.Biostan yapılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... sanırım yapabiliyorsunuz fakat sadece ekran kartı için sınırlama olabilir. anakartın kendi programları var masaüstünden müdehale edebilmek için Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: B350M PRO VDH Plus kullanıyorum.Biostan yapılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... sanırım yapabiliyorsunuz fakat sadece ekran kartı için sınırlama olabilir. anakartın kendi programları var masaüstünden müdehale edebilmek için