B basganmemduh Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 467 14 Şubat 2021 #1 Kasa fanlarım kontrolcüye ve ondan da Molex'e bağlı. Ben bunların kaç RPM'de döndüğünü nereden görebilirim? Anakartım yeni bir MSI modeli.
Kasa fanlarım kontrolcüye ve ondan da Molex'e bağlı. Ben bunların kaç RPM'de döndüğünü nereden görebilirim? Anakartım yeni bir MSI modeli.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.776 Makaleler 5 Çözümler 13 14 Şubat 2021 #2 BIOS olabilir ya da bir uygulama. (MSI Afterburner)
Fatihh_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2021 #3 basganmemduh dedi: Kasa fanlarım kontrolcüye ve ondan da Molex'e bağlı. Ben bunların kaç RPM'de döndüğünü nereden görebilirim? Anakartım yeni bir MSI modeli. Genişletmek için tıkla... Bios.
basganmemduh dedi: Kasa fanlarım kontrolcüye ve ondan da Molex'e bağlı. Ben bunların kaç RPM'de döndüğünü nereden görebilirim? Anakartım yeni bir MSI modeli. Genişletmek için tıkla... Bios.
liluwu Kilopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 279 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #4 Molex'e bağlı olan fanlarınızın hızını ve RPM'ini göremezsiniz.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.640 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2021 #5 basganmemduh dedi: Kasa fanlarım kontrolcüye ve ondan da Molex'e bağlı. Ben bunların kaç RPM'de döndüğünü nereden görebilirim? Anakartım yeni bir MSI modeli. Genişletmek için tıkla... AIDA64 ile görebilirsiniz ve ya MSI After Burner, BIOS önermiyorum hele ki anlamıyorsanız asla. Sadece AIDA64, MSI After Burner.
basganmemduh dedi: Kasa fanlarım kontrolcüye ve ondan da Molex'e bağlı. Ben bunların kaç RPM'de döndüğünü nereden görebilirim? Anakartım yeni bir MSI modeli. Genişletmek için tıkla... AIDA64 ile görebilirsiniz ve ya MSI After Burner, BIOS önermiyorum hele ki anlamıyorsanız asla. Sadece AIDA64, MSI After Burner.
B basganmemduh Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 467 14 Şubat 2021 #6 liluwu dedi: Molex'e bağlı olan fanlarınızın hızını ve RPM'ini göremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet mantıklı ama AIDA64 MSI Afterburner falan demişler hiçbiri gösteremez mi? Veya BIOS'tan
liluwu dedi: Molex'e bağlı olan fanlarınızın hızını ve RPM'ini göremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet mantıklı ama AIDA64 MSI Afterburner falan demişler hiçbiri gösteremez mi? Veya BIOS'tan
liluwu Kilopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 279 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #7 basganmemduh dedi: Evet mantıklı ama AIDA64 MSI Afterburner falan demişler hiçbiri gösteremez mi? Veya BIOS'tan. Genişletmek için tıkla... Sonuç olarak anakarta devir ve RPM bilgileri gitmiyor direkt Molex'den enerji alarak fanınız Max RPM de çalışıyor.
basganmemduh dedi: Evet mantıklı ama AIDA64 MSI Afterburner falan demişler hiçbiri gösteremez mi? Veya BIOS'tan. Genişletmek için tıkla... Sonuç olarak anakarta devir ve RPM bilgileri gitmiyor direkt Molex'den enerji alarak fanınız Max RPM de çalışıyor.