Kasa fan hızını kontrol edemiyorum

Selamlar dostlar,
MSI H81M-P33 anakartım var içinde 2 adet fan girişi var. Birisi 3 pin, birisi 4 pinlik. Fanlarım ise 2'si de 3 pinlik ve çok sesli çalışıyor. Anakartta fanları görmüyor ne yazik ki. Yeni 4 pinli fan mı almam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ben çözümü şu şekilde buldum. Akasa CB001 Molex/4x3-Pin Hız Düşürme Özellikli Fan Çoklayıcı.
Ürünü alarak kırmızı siyah kablolara taktım fanlarımı. Bu kısım fanları yarı hızında döndürüyor. Sarı siyah ise tam hızda. Renkler hız anlamında değişiklik gösterebilir. Belki senin alacağında kırmızı tam devir döndürür zaten denemesi çok basit. Molex girişini de güç kablosuna bağlayarak gücü oradan çekersin. 2 pinli kabloların ucu eğer fanlarına uyarsa bir bak derim.

Dostum ben çözümü şu şekilde buldum. Akasa CB001 Molex/4x3-Pin Hız Düşürme Özellikli Fan Çoklayıcı.
Ürünü alarak kırmızı siyah kablolara taktım fanlarımı. Bu kısım fanları yarı hızında döndürüyor. Sarı siyah ise tam hızda. Renkler hız anlamında değişiklik gösterebilir. Belki senin alacağında kırmızı tam devir döndürür zaten denemesi çok basit. Molex girişini de güç kablosuna bağlayarak gücü oradan çekersin. 2 pinli kabloların ucu eğer fanlarına uyarsa bir bak derim.

O zaman alayım bunu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı