Kasa fan kabloları nasıl sökülür?

ozgur0699

Hectopat
Daha fazla  
Ne Afterburner ne de BIOS üzerinden kasa fanlarını susturmayı beceremedim ve artık 35 derecedeyken bağırması illallah ettirdi. Yok mudur bunu kökten kapatmanın bir yolu?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-01-20 at 00.12.23.jpeg
    WhatsApp Image 2025-01-20 at 00.12.23.jpeg
    383,9 KB · Görüntüleme: 34
İşlemcinin bloğunda ve ekran kartında kalıplaşmış tozlar var. Bakım yaparsan kasana ses kesilecektir
Ufak bir yükte bile anlık ısınacağı için ses yapar.

Bakım yaparsan kasana ses kesilecektir. İşlemcinin bloğunda ve ekran kartında kalıplaşmış tozlar var.
Ufak bir yükte bile anlık ısınacağı için ses yapar.
Cevap için sağ olun ama aradığım çözüm bu değil. Başlıkta yazdığı gibi pinleri besleyemeyi kesmek istiyorum. GPU zaten 40 derece civarında geziyor. Oyun oynamıyorum ve bu kadar fan gücüne ihtiyacım yok.

ekran kartının altında olması lazm Cha_fan yazar fan soketleri yanlışta biliyor olabılırım. Ama fan kablosunu sökmek nedir ya :D bi temizlik yap kasana

Yanlış gormediysem fan girişinde takılı bir kablo yok o fanlar nasıl dönüyor anlamadım😁
Yanlışım varsa ustalarım duzeltebilir

Ne Afterburner ne de BIOS üzerinden kasa fanlarını susturmayı beceremedim ve artık 35 derecedeyken bağırması illallah ettirdi. Yok mudur bunu kökten kapatmanın bir yolu?
Muhtemelen direkt güç kaynağına bağlıdır. O yüzden her zaman maksimum hızda çalışıyor olabilir. Kablo görünmediğine göre arkadan geçiyordur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı