Kasa fan önerisi

Seyithan00

Hectopat
İyi günler, malum yaz ayları geldi ve bilgisayarlar fan yetersiz olduğu zaman ısınıyor. Hele de Mersin gibi bir şehirde olunca işler daha da zor bir hale geliyor. Kasamda 2 adet 14 cm fan mevcut ek olarak 2 adet daha 14 cm fan takmak istiyorum fakat fiyatlar bayağı uçuk. Sizin tavsiye edebileceğiniz fiyat performans önerilerini bekliyorum, teşekkürler.

İyi günler, malum yaz ayları geldi ve bilgisayarlar fan yetersiz olduğu zaman ısınıyor. Hele de Mersin gibi bir şehirde olunca işler daha da zor bir hale geliyor. Kasamda 2 adet 14 cm fan mevcut ek olarak 2 adet daha 14 cm fan takmak istiyorum fakat fiyatlar bayağı uçuk. Sizin tavsiye edebileceğiniz fiyat performans önerilerini bekliyorum, teşekkürler.
Kasanın modelini birde bütçe verirsen sevinirim ha birde rgb takıntın farmı yoksa iyi olsun ışıkın önemi yokmu dersin

3'ü bir arada RGB 14cm 140mm 220 TL uygun mudur? Biraz daha az bir fiyata arıyayım mı?

Sessiz mi, olsun RGB olsun mu?

3'ü bir arada RGB 14cm 140mm 220 TL uygun mudur? Biraz daha az bir fiyata arıyayım mı?

Sessiz mi, olsun RGB olsun mu?

RGB olmasının önemi yok ben bir model buldum bayağı uygun ama performans ı nasıl bilemiyorum.

.

Hocam 12 cm olur mu?
Elimde F/P.
10 numara. Bir fan var 2'si beraber 55 TL civarı.

İkinci el bulunduğum yerde de var 12 cm yetmiyor Mersin çok sıcak :).

Arctic P14 alın almışken.

Bunu ya da kendi bulduğumu alacağım öyle görünüyor bir karar verip siparişe geçiyorum umarım memnun kalırım ilginiz için teşekkürler :).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı