Anakartım ASUS B650M-R, kasam ise enermax starryforst SF70h.
Sıvı soğutucu ve RAM RGB'lerini Armoury Crate üzerinden değiştirebiliyorum fakat kasanın kendi fanlarını değiştiremiyorum. Random renklerde otomatik değiştiği için beni çok rahatsız ediyor. Anakartım üzerinde bulunan 2 adet ARGB portundan birisinin boş olduğunu görüntülemekteyim.
Kasa fanları buraya bağlanır ise kasa fanlarını da kontrol edebilir miyim? Eğer edebilirsem toplamda 4 farklı fanı nasıl tek porta bağlarım? Konu hakkında bilgim olmadığı için desteklerinizi rica ediyorum.
Cevabınız teşekkür ederim. Evet kasam bu, reset tuşu üzerinden fan renklerini değiştirebildim fakat ARGB portuna taktığım halde sistem üzerinden değiştiremiyorum.
Cevabınız teşekkür ederim. Evet kasam bu, reset tuşu üzerinden fan renklerini değiştirebildim fakat ARGB portuna taktığım halde sistem üzerinden değiştiremiyorum.
LED kontrol programda bir ayar vs yok mu? Adreslenebilir olduğu için çalışıyor olması lazım. Bağlantı başlığı 3 pin değil mı?
Aldığım ürünlerde led var diye bağlantısını yapıp üç beş dakika sonra hepsini kapalı moda alan birisiyim