lucastorreira Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 485 Çözümler 12 7 Aralık 2024 #1 Sesini azaltmak icin ne yapmaliyim?
robertonur Centipat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 272 Çözümler 2 7 Aralık 2024 #2 Eğer ilk halinden daha çok geliyorsa bakım günü gelmiştir, yağlanması gerekiyordur. Ama normal sesinden rahatsız oluyorsan yapabileceğin bir şey yok sanırsam.
Eğer ilk halinden daha çok geliyorsa bakım günü gelmiştir, yağlanması gerekiyordur. Ama normal sesinden rahatsız oluyorsan yapabileceğin bir şey yok sanırsam.
Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 2.273 Makaleler 1 Çözümler 32 Daha fazla Sistem Özellikleri TLOU P1 hayranı ve Ellie Williams aşığı. Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #3 Fanin gücünü azaltabilirsin, bakım yapabilirsin, daha sessiz çalışan fan alabilirsin, daha yalıtimlı kasa alabilirsin.
Fanin gücünü azaltabilirsin, bakım yapabilirsin, daha sessiz çalışan fan alabilirsin, daha yalıtimlı kasa alabilirsin.
robertonur Centipat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 272 Çözümler 2 7 Aralık 2024 #4 Mamistv1 dedi: Fanin gücünü azaltabilirsin, bakım yapabilirsin, daha sessiz çalışan fan alabilirsin, daha yalıtimlı kasa alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Fanlar zaten boştayken en durgun haliyle çalışır, oyunlarda ısıya göre yükselir. Eğer boş halinden rahatsız oluyorsa sıkıntı. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2024
Mamistv1 dedi: Fanin gücünü azaltabilirsin, bakım yapabilirsin, daha sessiz çalışan fan alabilirsin, daha yalıtimlı kasa alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Fanlar zaten boştayken en durgun haliyle çalışır, oyunlarda ısıya göre yükselir. Eğer boş halinden rahatsız oluyorsa sıkıntı.
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 3.020 Çözümler 15 7 Aralık 2024 #5 Ben mukavva ve ses yalıtım süngeriyle kapladım. Boştayken bile ses rahatsız ediyordu
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 7 Aralık 2024 #6 lucastorreira dedi: Sesini azaltmak icin ne yapmaliyim? Genişletmek için tıkla... Yeni fan alabilirsiniz...
lucastorreira dedi: Sesini azaltmak icin ne yapmaliyim? Genişletmek için tıkla... Yeni fan alabilirsiniz...